Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Aksaray’da Kafede Kurşun Yağdıran Kadın Tutuklandı

Aksaray’da Kafede Kurşun Yağdıran Kadın Tutuklandı

Aksaray’da bir kafede oturan adama kurşun yağdıran kadın, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, kafenin güvenlik kameralarına yansıd

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aksaray’da Kafede Kurşun Yağdıran Kadın Tutuklandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Aksaray’ın Çiftlik Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, 36 yaşındaki B.S., 39 yaşındaki A.B. isimli adamı kafede kurşun yağmuruna tuttu. Kadının, A.B.’yi, kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla hedef aldığı öne sürüldü.

B.S., bir kafeye girerek çantasından çıkardığı tabanca ile A.B.’ye ateş etmeye başladı. Olay anında kafede oturanlar neye uğradığını şaşırdı. Yaralanan A.B., can havliyle kaçmaya çalışırken, kafedeki diğer müşteriler ya kaçtı ya da masaların altına saklandı.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Korkunç Anlar

Kafenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, B.S.'nin yaklaşık 7 el ateş ettiğini ve ardından hiçbir şey olmamış gibi tabancasını çantasına koyarak kafeden ayrıldığını gösterdi. 3 kurşun isabet eden A.B., çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilip 112 Acil Yardım ekiplerine haber verildi. A.B. hızla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Tutuklama ve Soruşturma

Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan B.S., gözaltına alındı. Üzerinde yapılan aramada suç aleti tabanca da ele geçirildi. Kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mauro Icardi'nin Sakatlığı Devam Ediyor

Mauro Icardi'nin Sakatlığı Devam Ediyor