Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mezarlıktaki Ağaçları Sulayıp Evine Dönerken Tır Çarptı

Mezarlıktaki Ağaçları Sulayıp Evine Dönerken Tır Çarptı

Konya'nın Ereğli ilçesinde bir tırın çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada, emekli ambulans şoförü olan 70 yaşındaki Sinan Camcı'nın cansız bedeni olay yerinde bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mezarlıktaki Ağaçları Sulayıp Evine Dönerken Tır Çarptı
KAYNAK: İHA

Konya'nın Ereğli ilçesinde, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Ereğli ilçesi Orhangazi Mahallesi Türkmen Kavşağı civarında gerçekleşen olayda, M.K. yönetimindeki bir Scania marka tırın bisikletliye çarpması sonucu yaşanan kaza, bölgede üzüntüye yol açtı.

A W173469 05

Bisiklet Sürücüsü Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Kazada, 70 yaşındaki Sinan Camcı isimli bisiklet sürücüsü, tırın tekerlekleri altında kalarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle birlikte yapılan inceleme sonucunda, yaşlı adamın cansız bedeni Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

A W173469 03

Emekli Ambulans Şoförü Evine Dönerken Kaza Geçirdi

Kazada hayatını kaybeden Sinan Camcı'nın, emekli bir ambulans şoförü olduğu ve sabahın erken saatlerinde mezarlıkta ağaçları suladığı ve budama işleriyle uğraştığı belirtildi. Evine dönüş yolunda meydana gelen kaza sonucunda yaşamını yitiren Camcı'nın ölümü, çevresinde büyük üzüntüye sebep oldu.

A W173469 04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Şaşırtıcı Kaza! Kim kaza yaptı? Ben neredeyim? Benim eşim kim

Manavgat’ta Şaşırtıcı Kaza! Kim kaza yaptı? Ben neredeyim? Benim eşim kim