Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin İŞGEM-1 yerleşkesinde korkutan yangın

Mersin İŞGEM-1 yerleşkesinde korkutan yangın

Mersin'in ilçelerinden Tarsus'ta bulunan İŞGEM-1 yerleşkesindeki galvaniz kaplama tesisinde yangın çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin İŞGEM-1 yerleşkesinde korkutan yangın
KAYNAK: İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan bir galvaniz kaplama tesisinde yangın çıktı. Fevziçakmak Mahallesi'nde konumlanan İŞGEM-1 (Tarsus İş Geliştirme Merkezi) yerleşkesindeki özel bir firmanın işlettiği tesis, akşam saatlerinde kimsenin bulunmadığı bir anda, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

Yangın, İŞGEM-1 yerleşkesindeki galvaniz kaplama tesisinde başladı. Olayın çıkış sebebi şu an için belirlenemese de, akşam saatlerinde patlak veren yangın, kapalı durumdaki iş yerinden yükselen dumanları fark eden güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri Sahada

Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, güvenlik ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat süren yoğun çabaların ardından yangını diğer iş yerlerine sıçramadan söndürmeyi başardılar. Hızlı müdahale sayesinde çevre işletmelerde olası bir zarar önlendi.

İş Yeri Maddi Hasar Aldı

Yangın sebebiyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Şu an için olayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek ve benzer olayların önüne geçebilmek adına detaylı bir inceleme yapacaklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de yayımlandı: Elektrik Piyasası Kanunu'nda bazı maddeler iptal edildi

Resmi Gazete'de yayımlandı: Elektrik Piyasası Kanunu'nda bazı maddeler iptal edildi