Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Marmaris'te çıntar toplarken kaybolmuştu! Arama çalışmaları 13. gününde

Marmaris'te çıntar toplarken kaybolmuştu! Arama çalışmaları 13. gününde

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralıkta çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan kişiyi 200'e yakın görevli arıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris'te çıntar toplarken kaybolmuştu! Arama çalışmaları 13. gününde
KAYNAK: İHA

Muğla bölgesinde sadece bu mevsimde yetişen çıntar mantarı toplamak üzere Balan Dağı'na çıkıp kaybolan İsa Çifçi'nin kaybolması üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, arama çalışmalarını 13. gününde yoğun yağış ve şiddetli rüzgara rağmen sürdürüyor. Dronlar ve Cayrokopter gibi hava araçları, müsaitlik durumunda havadan faaliyetlere destek sağlıyor.

İsa Çiftçi

Çifçi'nin en son görüldüğü noktadan başlayarak dere yatakları, yangın havuzları, küçük mağaralar da dahil olmak üzere geniş bir alanda yapılan aramalara AFAD, Marmaris İlçe Jandarma, çevre ilçelerden gelen jandarma ekipleri, SAR, AKUT, MagAme SAR, NAK, Orman İşletme ekipleri, Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, Marmaris Merkez Karakolu Jandarma Asayiş, Jandarma Komando, Avcılar Derneği ekipleri, Jandarma İz Takip Timi, ve kayıp şahsın yakınları dahil olmak üzere 200'e yakın kişi katılıyor.

Marmaris'te Çıntar Toplarken Kaybolmuştu! Arama Çalışmaları 13. Gününde

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam'ın bölgede sık sık incelemelerde bulunduğu belirtilirken, AFAD Muğla Bölge Müdürü İsmail Özkan ve Marmaris İlçe Jandarma Merkez Karakolu ekipleri koordinasyonunda STK'lar bölgeyi gece gündüz taramaya devam edecek.

Marmaris'te Çıntar Toplarken Kaybolmuştu! Arama Çalışmaları 13. Gününde

Ayrıca, Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Jandarma ekipleri şüpheli kayıp olayıyla ilgili geniş çaplı soruşturmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bıçaklanan Fatih Camii İmamı o anları anlattı!

Bıçaklanan Fatih Camii İmamı o anları anlattı!