Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'tan 7 Gollü Galibiyet

Manavgat'tan 7 Gollü Galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, kendi sahasında Keçiborlu Belediyespor’u 7-0’lık skorla mağlup etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'tan 7 Gollü Galibiyet
KAYNAK: Manavgat Belediye/ Bülten

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, kendi sahasında Keçiborlu Belediyespor’u 7-0’lık skorla mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 30’a yükselten Manavgat Belediyespor, lider Muğlaspor ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi.

Maçın Detayları

Manavgat Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve binlerce taraftar izledi. Maça hızlı başlayan Manavgat Belediyespor, Serkan Bozkurt (4 ve 45+2), Burçak Özkanca (7), Tugay Tiryaki (11), Ahmet Hasan İmer (49) ve Emrah Şenol (35 ve 56) ile gollerini buldu.

Başkan Şükrü Sözen’in Açıklamaları

Maç sonunda teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, lig sonunda Manavgat Belediyespor’un şampiyon olacağına yürekten inandığını belirtti. Sözen, “Ligin ikinci yarısına böyle farklı bir galibiyetle başlamak bizi çok mutlu etti. Yaklaşık 1 aylık devre arası döneminde takımıza önemli takviyeler yaptık. İnşallah bu takviyelerle daha da güçlenen takımımız sezon sonunda şampiyon olacak. Bizleri hiçbir müsabakada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Zirve mücadelemiz sonuna kadar sürecek” dedi.

Manavgat Belediyespor, 11 Şubat Pazar günü Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayvalık açıklarında 51 düzensiz göçmen kurtarıldı

Ayvalık açıklarında 51 düzensiz göçmen kurtarıldı