Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'ta motosiklet kazası: İki sürücü yaralandı

Manavgat'ta motosiklet kazası: İki sürücü yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, iki motosikletin park halindeki bir otomobil ve kamyonete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüleri yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinin Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki 2 motosiklet, park halindeki bir otomobile ve park etmek için hazırlık yapan bir kamyonete çarptı. Kazada motosiklet sürücüleri yaralandı.

Manavgat'ta motosiklet kazası: İki sürücü yaralandı

Kaza, Eyüp Yılmaz Seçkin'in kullandığı 07 BFY 726 ve Hayri Yiğit Erdem'in kullandığı 07 BKD 952 plakalı motosikletlerin, park halindeki 07 BND 585 plakalı otomobile ve kamyonete çarpmasıyla meydana geldi. Kazanın ardından motosikletlerle birlikte yola savrulan sürücülerin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Yaralı motosiklet sürücüleri, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Manavgat'ta motosiklet kazası: İki sürücü yaralandı

Görgü tanıkları, kamyonetin sinyal vererek yolun sağına park etmek için yavaşladığı sırada hızla gelen 2 motosikletin duramayıp çarptığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ethereum zirveye yükseldi!

Ethereum zirveye yükseldi!