Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Küçük çocuğun c*nsel organını kopartan sanığa 111 yıla kadar hapis talebi

Küçük çocuğun c*nsel organını kopartan sanığa 111 yıla kadar hapis talebi

Ankara'nın Sincan ilçesinde, 10 Ağustos 2023 tarihinde sokakta oynayan 8 ile 10 yaşları arasındaki dört erkek çocuğunun yanına gelen Evren Demirci (43), çocuklardan yardım isteyerek "Beni bodruma indirin" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Küçük çocuğun c*nsel organını kopartan sanığa 111 yıla kadar hapis talebi
KAYNAK: İHA

Ankara'nın Sincan ilçesinde, 10 Ağustos 2023 tarihinde sokakta oynayan 8 ile 10 yaşları arasındaki dört erkek çocuğunun yanına gelen Evren Demirci (43), çocuklardan yardım isteyerek "Beni bodruma indirin" dedi. Çocukların yardım ettiği Demirci, daha sonra kapıyı kapatıp çocukların pantolonunu indirmeye çalıştı. Çocuklar kaçarken, ayağı demire takılan 8 yaşındaki H.A.'yı yakalayan Demirci, küçük çocuğun c*nsel organını ısırarak kopardı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Demirci, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Demirci hakkında "basit c*nsel ist*smar, nitelikli yaralama, nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 111 yıla kadar hapis talebiyle hazırlanan iddianameyi Ankara Batı 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk etti. Mahkemenin kabul ettiği iddianamede, küçük çocuğun yaşamını tehlikeye sokacak, basit tıbbi müdahale ile giderilmeyecek şekilde yaralandığının belirlendiği ifade edildi. İddianamede, "Cezai ehliyeti tam olduğu belirlenen şüphelinin izah edildiği şekilde üzerine atılı suçları işlediği anlaşıldı" ifadelerine yer verildi.

Çocuğu mahvetmiş

Mahalle sakinlerinden Mustafa Keskinkaya, olayı görmediğini ancak şahsı sürekli olarak gözlemlediğini belirterek, "Adamın böyle bir şey yapacağını hiç düşünmüyordum. İçeriye girmiş, çocuğu kömürlüğe çekmiş, öyle dediler. Çocuğu mahvetmiş. Komşuların anlattığına göre kömürlükte çocuğu ısırmış, c*nsel organını koparmış" dedi. Üvey baba Ünal Demir ise, çocuğun parçasını hastane personeline teslim ettiklerini ve çocuğun uzun bir süre hastanede tedavi gördüğünü ifade ederek, "Şu an organı komple bitti. Üç sene önce de başka bir kız çocuğunun kulağını ısırdığını söylüyorlar" şeklinde konuştu. Küçük çocuğun annesi Munira Beşir ise, komşunun çocuğunu çağırıp yardım istediğini ve çocuğunun ayağından tutup çektiğini, gırtlağından sıktığını belirterek, çocuğuna kimin zarar verdiğini sorduğunda "Kör adam yaptı" dediğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayıp yakınlarına çağrı! Hatay'da enkazdan çıkarılan 193 cansız bedenin DNA eşleşmesi yapılamadı

Kayıp yakınlarına çağrı! Hatay'da enkazdan çıkarılan 193 cansız bedenin DNA eşleşmesi yapılamadı