Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kayseri'de FET*'den Aranan Firari Emniyet Müdürü Yakalandı

Kayseri'de FET*'den Aranan Firari Emniyet Müdürü Yakalandı

Kayseri'de FET*'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evinden kaçarken yakalandı. Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonu sonucunda, uzun süredir aranan şüpheli adalet önüne çıkarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana firari olarak aranan emniyet müdürü Ş.Ü.'nün (53) Kayseri'deki hücre evine sığındığını belirledi. Ekipler, şüphelinin adresini tespit ettikten sonra operasyon düzenledi.

Yakalanacağını anlayan Ş.Ü., hücre evinden kaçmaya çalışırken polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Operasyon sırasında, şüphelinin hücre evine gizli bir geçitten kaçmaya çalıştığı belirlendi. Ancak polis ekipleri tarafından engellenerek gözaltına alındı.

Sağlık Kontrolünden Geçirildi

Gözaltına alınan Ş.Ü., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Firari emniyet müdürü, yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilecek.

Güvenlik Güçlerinden Başarılı Operasyon

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonu sonucunda, uzun süredir aranan firari emniyet müdürü yakalanarak adalet önüne çıkarılmış oldu. Emniyet güçlerinin titiz çalışmasıyla, halkın güvenliği için önemli bir tehdit unsuru olan bu şahıs yakalanmış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolandırıcılar Güneş Enerjisi Santrali Arsasıyla Binlerce Kişiyi Kandırdı

Dolandırıcılar Güneş Enerjisi Santrali Arsasıyla Binlerce Kişiyi Kandırdı