Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de sır ölüm: Denizden ayağına bidon bağlanmış şekilde çıkardılar

İzmir'de sır ölüm: Denizden ayağına bidon bağlanmış şekilde çıkardılar

İzmir'in Konak ilçesinde, denizden ayağına bağlı su dolu bidonlarla bir erkek cesedi bulundu. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu şu anda araştırılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de sır ölüm: Denizden ayağına bidon bağlanmış şekilde çıkardılar
KAYNAK: İHA

İzmir'in Konak ilçesinde, denizden ayağına bağlı su dolu bidonlarla bir erkek cesedi bulundu. 

Olay, gece saat 23.00 civarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Karataş Sahili'nde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ekipleri ve polis gönderildi. Su yüzeyinde hareketsiz bir kişi olduğunu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sudan çıkarılan kişi, sağlık ekiplerinin incelemesine tabi tutuldu. Ne yazık ki, inceleme sonucunda kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kimliği henüz belirlenemeyen bu erkek cesedi, olay yerinde savcının yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

AW060621_04

Ayak bileğine iki adet 10 litrelik bidon bağlıydı

Cesedin ayak bileğine bağlı olarak bulunan iki adet 10 litrelik bidon içerisinde su bulunduğu belirlendi. Cesedin 25-30 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu tespit edilirken, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu konusu ise polis ekipleri tarafından inceleniyor. Soruşturma devam ediyor.

AW060621_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da öğretmenler odası skandalı!

Çorum'da öğretmenler odası skandalı!