Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş 2 kişi can vermişti! İzmir'deki elektrik akımı f*ciası davasında ara karar çıktı

2 kişi can vermişti! İzmir'deki elektrik akımı f*ciası davasında ara karar çıktı

İzmir’in Konak ilçesinde sağanak yağış sırasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 2 kişinin ardından başlatılan davada ara karar açıklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2 kişi can vermişti! İzmir'deki elektrik akımı f*ciası davasında ara karar çıktı
KAYNAK: İHA

12 Temmuz'da İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde sağanak yağış sırasında su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak 42 sanık hakkında açılan davada, 13 sanık tutuklu bulunuyor.

ara karar çıktı

Bugün 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk gününde, 13 tutuklu sanık ifadeleri alındı. Duruşma 11 saat sürdü ve ardından tutuksuz sanıkların savunmaları dinlendi. İkinci celse 13-15 Kasım tarihlerinde yapılacak. Duruşmada, 13 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Ailelerin ve Avukatların Açıklamaları

Özge Ceren Deniz'in babası Ahmet Abi, "İhmali ve sorumluluğu bulunanların en ağır cezayı almasını istiyorum. Başka birinin daha böyle canı yanmasın" dedi. Özge Ceren Deniz'in annesi Filiz Abi ise, "42 kişinin de müebbet almasını istiyorum" şeklinde konuştu.

İnanç Öktemay'ın yeğeni Berfin Öktemay, adalete olan güvenlerini vurgulayarak, "Adalete güvenimiz sonsuzdur. İnşallah adalet tecelli edecektir" dedi.

Özge Ceren Deniz'in avukatı Ayşe Sarıçiçek, duruşmada 13 tutuklunun ve diğer adli kontrol altındaki sanıkların durumlarına ilişkin kararlar alındığını belirterek, "Adalete güveniyorum, inşallah cezalarını alacaklar" dedi.

Davanın ilerleyen süreçlerinde TEDAŞ'a yazı yazılması, sanıkların HTS kayıtlarının istenmesi ve AYKOME'ye yazı yazılması kararları alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024'te kayıtlara geçen en sıcak yazı yaşadık!

2024'te kayıtlara geçen en sıcak yazı yaşadık!