Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İşleyecek suç bulamadılar tramvayın camını kırdılar

İşleyecek suç bulamadılar tramvayın camını kırdılar

Bağcılar istikametine gitmekte olduğu sırada, Seyitnizam - Akşemsettin durağına yaklaşmadan önce kimliği belirsiz bir şahıs tarafından taş atıldı ve tramvayın camı kırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İşleyecek suç bulamadılar tramvayın camını kırdılar
KAYNAK: İHA

Zeytinburnu'nda, T1 Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvaya yapılan taş saldırısı sonucunda bir cam kırıldı. Olay, akşam saatlerinde gerçekleşti. Tramvayın Bağcılar istikametine gitmekte olduğu sırada, Seyitnizam - Akşemsettin durağına yaklaşmadan önce kimliği belirsiz bir şahıs tarafından taş atıldı ve tramvayın camı kırıldı.

Taşın tramvayın içine düşmesi üzerine, güvenlik önlemi amacıyla yolcular indirildi ve başka bir araca aktarıldı. Kırılan cam nedeniyle tramvay, Zeytinburnu park alanına çekilerek servis dışına alındı. Neyse ki, olayda herhangi bir yolcu yaralanmazken, güvenlik önlemleri hemen alındı Polis ekipleri, saldırının ardındaki şüpheliyi tespit etmek ve gerekli soruşturmayı başlatmak için çalışmalara başladı. Toplu taşıma araçlarına yönelik yapılan bu tür saldırılar, yolcuların can güvenliğini riske atan ciddi olaylar olup, yetkililer tarafından caydırıcı tedbirler alınması önem arz etmektedir.

tramvay-2

trammvay

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sessiz gecede berabere: Antalyaspor 0-0 Çaykur Rizespor

Sessiz gecede berabere: Antalyaspor 0-0 Çaykur Rizespor