Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Antalya'da Sel Felaketinde 989 Kişi Tahliye Edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Antalya'da Sel Felaketinde 989 Kişi Tahliye Edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da yaşanan sel felaketinde hızlı bir şekilde harekete geçildiğini ve 989 kişinin tahliye edildiğini açıkladı. Bölgede devam eden yağışlar nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Antalya'da Sel Felaketinde 989 Kişi Tahliye Edildi
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da yaşanan sel felaketinde etkilenen 989 kişinin tahliye edildiğini duyurdu.

Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından Antalya, Burdur ve Isparta için 'Turuncu Uyarı' yapıldığı bildirildi.

Bakan Yerlikaya'dan Açıklamalar

Afetin başlangıcından itibaren çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirten Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu detaylara yer verdi:

"Antalya'da meydana gelen yoğun yağışlar sonucunda ortaya çıkan sel felaketine karşı bölgede 248 personel, 63 araç, 24 motopomp ve 13 dalgıç görevlendirildi. Toplamda 989 vatandaşımızın güvenli bir şekilde tahliye edildiğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. İlk etapta Antalya Valiliğimize 20 milyon lira acil yardım ödeneği gönderildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise Antalya, Burdur ve Isparta için 'turuncu uyarı' verdi. Vatandaşlarımızdan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD'ın uyarılarını an be an takip etmelerini önemle rica ediyorum. Antalya'mıza ve sel felaketiyle mücadele eden vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Sel Felaketi: Bir Mahalle Sular Altında

Antalya’da Sel Felaketi: Bir Mahalle Sular Altında