Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Geçmiş Olsun Manavgat

Geçmiş Olsun Manavgat

Manavgat'ta çıkan yangınlar sonrası Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajı yayımlayarak halkı dikkatli olmaya çağırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Geçmiş Olsun Manavgat
KAYNAK: Haber Merkezi

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Manavgat'ta çıkan yangınlar için geçmiş olsun dileklerini iletti. Kara, gönderisinde yangınlardan kareler paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Değerli hemşerilerimiz, akşam saatlerinde Evrenseki ve Kızılağaç mahallelerimizde çıkan yangınlar ekiplerin ve gönüllülerin kahramanca müdahalesiyle kontrol altına alınmıştır. Daha önce büyük Manavgat yangın felaketini yaşamış bir kentin sakinleri olarak vatandaşlarımızdan özellikle sıcak yaz aylarında yangına sebep olabilecek davranışlardan kaçınmalarını önemle rica ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun."

Niyazi Nefi
Başkan Kara, yaptığı açıklamada, sıcak yaz aylarında yangına neden olabilecek her türlü davranıştan kaçınılmasının önemine dikkat çekti. Özellikle daha önce büyük bir yangın felaketi yaşayan Manavgat halkının bu konuda daha da hassas olması gerektiğini vurguladı.

Yangınların kontrol altına alınmasında emeği geçen tüm ekipler ve gönüllüler, gösterdikleri fedakarlık ve kahramanlıkla büyük takdir topladı. Yangınla mücadeledeki başarılı çalışmalarından ötürü tüm ekiplere teşekkür edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya Yeşilyurt'ta Baba-Oğul Kavgası Kanlı Bitti! Baba oğlunu vurdu!

Malatya Yeşilyurt'ta Baba-Oğul Kavgası Kanlı Bitti! Baba oğlunu vurdu!