Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Erzurum'da Araç Çarpması Sonucu 5 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Erzurum'da Araç Çarpması Sonucu 5 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Erzurum'da kapalı otoparktan çıkan bir araç, yol üzerindeki iki çocuğa çarptı. Kazada 5 yaşındaki A.C. hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erzurum'da Araç Çarpması Sonucu 5 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Erzurum'da bir sitenin kapalı otoparkından çıkış yapan araç sürücüsü, yol üzerinde bulunan iki çocuğa çarptı. 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Yakutiye ilçesi Rabia Ana Mahallesi Kars Kapı Caddesi üzerinde bulunan bir sitenin içindeki kapalı otoparktan çıkan T.D. (66) idaresindeki 07 ERZ 78 plakalı araç, rampadan birkaç metre uzakta oturan iki çocuğa çarptı.

Araç, çocuklardan A.C'nin (5) üzerinden geçti. A.C'nin yanında bulunan diğer çocuk ise aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olayı gören vatandaşlar hemen 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan kontrolde A.C.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından A.C.'nin cansız bedeni ambulansla Erzurum Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar Olay Yerinde

Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, kaza mahalline gelerek bilgi aldı ve vefat eden çocuğun ailesiyle görüştü. A.C.'nin anne ve babasının feryatları çevredeki vatandaşları derinden etkiledi ve zaman zaman gözyaşlarına boğdu.

Aracın Altında Kalan Küçük Çocuk Can Verdi2

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde aracın kapalı otoparktan çıkarak rampadan aşağı indiği ve yol üzerinde oturan çocuklara çarptığı anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Aracın Altında Kalan Küçük Çocuk Can Verdi3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzincan'da Komşusunu Öldüren Sanığa Müebbet Hapis Cezası

Erzincan'da Komşusunu Öldüren Sanığa Müebbet Hapis Cezası