Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Diyarbakır'da ter*ristlerin saldırı girişimi durduruldu

Diyarbakır'da ter*ristlerin saldırı girişimi durduruldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, 4 Ocak'ta saat 21.00 sıralarında Silvan Belediyesi Garaj Amirliği'ne gerçekleştirilen saldırı girişimine karışan 4 ter*rist ve yardım sağlayan bir kişi, İstihbarat ve Ter*rle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyarbakır'da ter*ristlerin saldırı girişimi durduruldu
KAYNAK: İHA

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, 4 Ocak'ta saat 21.00 sıralarında Silvan Belediyesi Garaj Amirliği'ne gerçekleştirilen saldırı girişimine karışan 4 ter*rist ve yardım sağlayan bir kişi, İstihbarat ve Ter*rle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yakalandı. Alınan bilgilere göre, P*K/K*K ter*r örgütü mensupları tarafından park halindeki araçların yakılmak istendiği olayda, belediye çalışanlarına araçların yakılacağı bilgisi verilmişti.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Ter*rle Mücadele Müdürlükleri tarafından dün gerçekleştirilen operasyonda, yüzleri maskeli, 1'i elinde tabanca bulunan 4 ter*rist ve yardım yataklık eden bir şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, saldırı sırasında kullanılan kıyafetler, kar maskeleri ve molotof kokteyli yapımında kullanılan yanıcı maddeler ele geçirildi. Şüphelilerin işlemleri devam etmektedir.

Di̇yarbakir'da Saldiri Gi̇ri̇şi̇mi̇ Engellendi̇3

Di̇yarbakir'da Saldiri Gi̇ri̇şi̇mi̇ Engellendi̇2

Di̇yarbakir'da Saldiri Gi̇ri̇şi̇mi̇ Engellendi̇

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aşk Adam Buray'dan Aşkta Mutsuz Son

Aşk Adam Buray'dan Aşkta Mutsuz Son