Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Dilan Polat hakkında beraat talep edildi

Dilan Polat hakkında beraat talep edildi

Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan duruşmada, Dilan Polat hakkında beraat istenirken, eşi Engin Polat'a çıkan 'd*rp' davasında savcılık üç yıla kadar hapis cezası talep etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat hakkında beraat talep edildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın yargılandığı 'd*rp' davasında, savcılık mütalaası açıklandı. Dilan Polat hakkında somut delil ve şikayet bulunmaması nedeniyle beraat istenirken, Engin Polat için 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Dilan Polat hakkında beraat talep edildi

Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Polat çifti, park meselesi yüzünden tartıştıkları komşularını darp ettikleri gerekçesiyle yargılanıyordu. Duruşmada taraf avukatları ve tanıklar hazır bulundu.

Sen benim eşime nasıl küfredersin

Duruşmada tanık olarak dinlenen Mustafa Özalp, olay gününü şöyle anlattı: "Dilan Hanımın yardımcısı, 'Engin Bey arabayla ilgili bir sorun var, çekilmiyor.' dedi. Engin Bey de 'Tatsızlık çıkmasın, güvenliğe haber verin, o ilgilensin.' dedi. Bir süre sonra yanımıza biri gelip, 'Dilan hanıma küfrediliyor, müdahale ediliyor.' dedi. Engin Bey hızla dışarı koştu ve evin kapısını vurdu. Kapı kendiliğinden açıldı ve Engin Bey içeri girmedi. Müşteki ile karşılaştıklarında, 'Sen benim eşime nasıl küfredersin?' diye aralarında atışma yaşandı'.

Savcı Dilan Polat'ın beraatini talep etti

Savcılık mütalaasında, araç parkı yüzünden başlayan tartışmanın kavgaya dönüştüğü belirtilerek, Dilan Polat hakkında mağdur Metin S.A.'ya yönelik 'hakaret' ve 'kasten yaralama' suçunun şikayet olmaması nedeniyle düşmesine, mağdur Esra A.'ya yönelik 'tehdit' suçunu işlediğine dair somut delil olmaması nedeniyle beraat kararı verilmesi istendi.

Engin Polat hakkında ise mağdur Metin S.A.'ya yönelik 'hakaret', 'yaralama' ve 'birden fazla kişiyle tehdit' suçlarından şikayetten vazgeçildiği için düşme kararı verilmesi talep edildi. Ancak, Engin Polat'ın 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Duruşma, karar için ertelendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adnan Oktar Davasında Firari Sanıklar Yakalandı

Adnan Oktar Davasında Firari Sanıklar Yakalandı