Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Şafak Operasyonu!

Bursa'da Şafak Operasyonu!

Bursa'da şafak vakti gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 7 adrese baskın yapıldı. Uyuşturucu ve silah ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Şafak Operasyonu!
KAYNAK: İHA

Bursa'da kent merkezi ve İznik'te 7 farklı adrese, şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel harekat timleri, kapıları koçbaşlarıyla kırarak içeri girdi. Narkotik köpekleri, zulalanmış uyuşturucuları tespit etti. Dron ile havadan takip edilen operasyonda, 4 şüpheli yakalandı. Operasyon sırasında 3 kilo 500 gram esrar, 2 kilo 150 gram sentetik kannabinoid, 50 gram sentetik uyuşturucu, 3 yivsiz av tüfeği, ruhsatsız tabanca ve 19 tüfek kartuşu ele geçirildi.

A W226341 03

Narkotik ve Özel Harekat İşbirliği

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve İznik'te 7 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyona, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve çeşitli ekiplerden oluşan 120 polis katıldı. Narkotik dedektör köpekleri de operasyonda aktif rol aldı. "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçlarını işledikleri belirlenen 4 şüpheli, teknik ve fiziki takibe alındı.

A W226341 02

Kapılar Koçbaşlarıyla Kırıldı

Polis ekipleri, şüphelilere yönelik şafak vakti operasyon için düğmeye bastı. Operasyon sırasında kapılar, koçbaşlarıyla kırılarak açıldı. Operasyon sonucunda, 4 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda, 3 kilo 500 gram esrar, 2 kilo 150 gram sentetik kannabinoid, 50 gram sentetik uyuşturucu, 3 yivsiz av tüfeği, ruhsatsız tabanca ve 19 tüfek kartuşu ele geçirildi.

A W226341 01

Adliyeye Sevk Edilen Şüphelilerden 2'si Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da kayısı hasadı başladı! Tarlada kayısının kilosu ne kadar?

Hatay'da kayısı hasadı başladı! Tarlada kayısının kilosu ne kadar?