Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da KAFES-46 operasyonu! 47 şüpheli yakalandı

Bursa'da KAFES-46 operasyonu! 47 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Bursa'da gerçekleştirilen "Kafes-46" operasyonlarında 3 organize suç örgütü çökertildi, 47 şüpheli yakalandı. Operasyonlar, suç örgütlerine yönelik kararlı bir mücadelenin parçası olarak gerçekleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da KAFES-46 operasyonu! 47 şüpheli yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa'da gerçekleştirilen "Kafes-46" operasyonlarında önemli bir başarı elde edildiğini duyurdu.

Organize Suç Örgütlerine Yönelik Operasyonlar

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bursa'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Kafes-46" operasyonları kapsamında, Bülent Çetkin'in liderliğini yaptığı bir organize suç örgütü ile Osman Deliçay ve Muhammet Tayyar Türkeş'in liderliğini üstlendiği diğer iki organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

47 Şüpheli Yakalandı

Operasyonlar neticesinde, 47 şüphelinin de yakalandığını belirten Bakan Yerlikaya, bu şüpheliler arasında 2 örgüt liderinin de bulunduğunu ifade etti.

Detaylar

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, organize suç örgütlerine karşı devam eden operasyonların ayrıntılarına da değindi. Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonunda yapılan operasyonlar sonucunda, suç örgütlerinin işletmelere ortaklık yoluyla yasadışı faaliyetlerde bulunduğunu, şiddet ve tehdit yoluyla haksız kazanç elde ettiklerini belirtti.

El Konulanlar

Operasyonlar sonucunda 15 ruhsatsız tabanca, 2 otomatik tüfek ve 1 suikast kalem tabanca ile birlikte çok sayıda çelik yeleğe el konulduğu bildirildi.

Tebrikler Polislere

Bakan Yerlikaya, operasyonları düzenleyen polisleri tebrik ederek, "Milletimizin duası sizlerle." ifadelerini kullandı. Bu başarılı operasyonların organize suç örgütlerine karşı devam eden mücadelenin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
24 Şubat 2024 Günlük Burç Yorumları: Astrolojiye İlişkin Son Gelişmeler

24 Şubat 2024 Günlük Burç Yorumları: Astrolojiye İlişkin Son Gelişmeler