Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa İnegöl'de Aile Faciası: Öfkeli Oğul Babasını Darp Ederek Öld*rdü

Bursa İnegöl'de Aile Faciası: Öfkeli Oğul Babasını Darp Ederek Öld*rdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir aile dramı yaşandı. Öfkeli oğul, babasını darp ederek öld*rdü ve olay polis tarafından soruşturuluyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa İnegöl'de Aile Faciası: Öfkeli Oğul Babasını Darp Ederek Öld*rdü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan aile içi şiddet, bir babanın ölümüyle sonuçlandı. Olay, saat 22.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Umut Sokak'taki 6 katlı bir apartmanın 5. katında meydana geldi. 

Aysel A., eve geldiğinde oturma odasında eşi Cihangir A.'yı hareketsiz şekilde yatarken buldu. Durumu fark eden kadın, hemen 112 Acil ve polise haber verdi.

Oğlu İtiraf etti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Cihangir A.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Adamın başında ve yüzünde ciddi darp izleri bulan polis, olay sırasında evde bulunan 27 yaşındaki oğlu Ufuk A.'yı sorgulamak üzere karakola götürdü. Ufuk A., sorgu sırasında babasıyla aralarında çıkan bir kavga sonucunda onu darp ettiğini itiraf etti. Genç adam, bu itirafın ardından gözaltına alındı.

Cansız Beden Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi

Cihangir A.'nın cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İnegöl'deki bu trajik olay, mahalle sakinleri arasında büyük üzüntü ve şok etkisi yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Çukurova'da lüks apartmanda korkutan yangın

Adana Çukurova'da lüks apartmanda korkutan yangın