Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Burdur'da rögarlar taştı! 34 ev ve iş yerini kanalizasyon bastı

Burdur'da rögarlar taştı! 34 ev ve iş yerini kanalizasyon bastı

Burdur'da akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış, il merkezinde caddeleri dereye çevirdi. Su basan 34 ev ve iş yerine itfaiye ekipleri müdahale etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da rögarlar taştı! 34 ev ve iş yerini kanalizasyon bastı
KAYNAK: İHA

Burdur'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle bazı evler ve iş yerleri su altında kaldı. Rögarların taşması sonucu yollarda oluşan su birikintileri, araç ve yaya trafiğini zorlaştırdı.

A W240379 01 Result

Meteoroloji, Burdur genelinde etkili olacak yağışlar konusunda vatandaşları uyarmıştı. Bu uyarıların ardından Burdur İtfaiyesi gerekli tedbirleri alarak harekete geçti.

A W240379 06 Result

Özellikle Konak Mahallesi, Kara Senir Mahallesi, Burç Mahallesi, Şirinevler Mahallesi, Aydınlıkevler Mahallesi, Hızırilyas Mahallesi ve Bağlar Mahallesi'nden gelen toplam 54 ihbara karşılık 36 ev ve iş yerindeki baskınlara müdahale edildi. İtfaiye ekipleri, 52 personel, 12 araç, 17 dalgıç pompa, 15 motopompa ve 7 jeneratör ile çalışmalarını sürdürdü.

A W240379 07 Result

Kanalizasyon Sorunu Evleri Vurdu

Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde bir apartmanın bodrum katına dolan suyu boşaltmak isteyen vatandaşlar, suyu direkt rögara boşalttı. Bu durum, zemin katta bulunan 2 dairenin tuvaletinden kanalizasyon suyunun odalara dolmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda evlerdeki kanalizasyon suyu boşaltıldı. Ev sahipleri ise bütün eşyalarının zarar gördüğünü belirterek yetkililerden yardım istedi.

A W240379 09 Result

Evini kanalizasyon suyu basan Fatma Çetin, yaşadıkları mağduriyeti şu sözlerle dile getirdi: 'Tuvaletten gelen lağım suyu, pislik ve idrar olduğu gibi odalara doldu. Şu an bütün parkeler bu pisliği çekmiş durumda. Bir anda oldu her şey, baş edemedik. Her yer dışkı oldu. Neye uğradığımızı şaşırdık. İnşallah hastalık kapmayız.'

A W240379 05 Result

A W240379 14 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adıyaman’da Komşular Arasında Silahlı Kavga

Adıyaman’da Komşular Arasında Silahlı Kavga