Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Bir Babanın Çığlığı: Çocuğuma bunu yapanlar cezasız kalmasın

Bir Babanın Çığlığı: Çocuğuma bunu yapanlar cezasız kalmasın

Erzurum'da geçtiğimiz günlerde karne günü yaşanan kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan Alperen Vatandaş'ın babası Abdulmecit Vatandaş, olayın ardından suçluların cezasız kalmaması için yetkililere çağrıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bir Babanın Çığlığı: Çocuğuma bunu yapanlar cezasız kalmasın
MUHABİR: Kardelen Özdemir
KAYNAK: İHA

Erzurum'da geçtiğimiz günlerde karne günü yaşanan kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan Alperen Vatandaş'ın babası Abdulmecit Vatandaş, olayın ardından suçluların cezasız kalmaması için yetkililere çağrıda bulundu. Alperen'in kavga sonucu kasığından bıçaklanması sonucu ağır yaralandığı belirtilirken, şüphelilerin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Baba Abdulmecit Vatandaş, insan canının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini belirterek yetkililerden benzer olayların tekrarlanmaması için ciddi önlemler almasını ve suçluların adalet önünde cezalandırılmasını talep etti. Olayın ardından hızla harekete geçen polis ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakaladı ancak mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Çocuğuma Bunu Yapanlar Cezasız Kalmasın2

Alperen'in halen hastanede tedavi altında olduğu ve iyileşme sürecinin devam ettiği belirtiliyor. Baba Vatandaş, çocuğunun masumiyetine vurgu yaparak, suçsuz bir gencin yaşadığı bu olayın cezasız kalmaması gerektiğini dile getirdi.

Çocuğuma Bunu Yapanlar Cezasız Kalmasın

Çocuğuma Bunu Yapanlar Cezasız Kalmasın3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeynep Bastık ve Edis 13 Milyon'nun Üstüne Yattı! İddialara Yanıt Geldi

Zeynep Bastık ve Edis 13 Milyon'nun Üstüne Yattı! İddialara Yanıt Geldi