Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bayğaralar suç örgütü Kafes operasyonuyla çökertildi

Bayğaralar suç örgütü Kafes operasyonuyla çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 6 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kafes operasyonu sonucunda Bayğaralar organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bayğaralar suç örgütü  Kafes operasyonuyla çökertildi
MUHABİR: Kamer Durdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 6 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kafes operasyonu sonucunda Bayğaralar organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar neticesinde 55 şüpheli kişi gözaltına alındı.

Bakan Yelikaya'nın açıklamasına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde, Adana İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından Bayğaralar suç örgütüne yönelik olarak 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlar, Bayğaralar örgütünün çeşitli suçları işlediği iddiaları üzerine gerçekleştirildi. Bu suçlamalar arasında Adana il genelinde 7 ayrı cinayet işleme, 13 kişiyi silahla yaralama, sözde mahkemeler kurarak alacak-verecek işleriyle uğraşma, korkutma ve haraç alma amaçlı iş yerlerine zarar verme, iş insanlarından işyerlerini zorla alma, uyuşturucu madde ticareti ve dolandırıcılık yapma gibi iddialar yer alıyor. Bu organize suç örgütünün liderinin ise Ramazan Bayğara olduğu belirtiliyor.

Operasyonda silahlar ele geçirildi

Operasyonlar, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Osmaniye ve Mardin gibi illerde eş zamanlı olarak icra edildi ve 55 şüpheli şahıs yakalandı. Ayrıca operasyonlar sırasında büyük miktarda silaha el konuldu. Bu silahlar arasında 3 adet AK-47 Kalaşnikof marka otomatik silah, 1 adet Mp5 marka otomatik silah, 1 adet Thomson marka otomatik silah, 29 tabanca ve 7 av tüfeği bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhuriyetin ilhamıyla yola devam!

Cumhuriyetin ilhamıyla yola devam!