Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Asker olamayacağım diyerek denize atladı!

Asker olamayacağım diyerek denize atladı!

İstanbul Boğazı'nın Kabataş vapurunda bir genç asker olamayacağım diyerek denize atladı. Genci vatandaşlar kurtardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Asker olamayacağım diyerek denize atladı!
KAYNAK: İHA

İstanbul Boğazı'nın Kabataş açıklarında seyreden bir vapurda gerçekleşen olayda, iddiaya göre askere gidememenin üzüntüsüyle bir genç denize atladı. Olay, bir yatta bulunan vatandaşların dikkati sayesinde dramatik bir şekilde sona erdi. İlginç olayın kameralara yansıdığı sırada, yatta bulunan kişiler, su üstünde çırpınan genci fark ederek hemen harekete geçtiler. Can simidi atarak genç adamı kurtaran vatandaşlar, ardından genci yata çıkardılar.

Olay, önceki gün saat 21.30 sıralarında İstanbul Boğazı'nın Beyoğlu Kabataş açıklarında meydana geldi. Fırat isimli genç, vapura bindikten kısa bir süre sonra suya atladı. O esnada yatta bulunan bir grup vatandaş, Kabataş açıklarında su yüzeyinde çırpınan genci tesadüfen fark etti.

Askerlik yapamayacak olmanın verdiği üzüntüyle suya atladığını ifade eden Fırat, can simidi yardımıyla kurtarıldı. Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekibi tarafından müdahale edilen genç, ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaşananlar, vatandaşların cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Interpol'ün dolandırıcılıktan aradığı Rus Mersin'de yakalandı

Interpol'ün dolandırıcılıktan aradığı Rus Mersin'de yakalandı