Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Lara Açıklarında Cansız Beden Bulundu!

Antalya Lara Açıklarında Cansız Beden Bulundu!

Antalya'da deniz polisi, Lara açıklarında su yüzeyinde cansız bir beden buldu. İbrahim Solak'ın kimliği tespit edildi ve ölüm nedeni araştırılıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Lara Açıklarında Cansız Beden Bulundu!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi’nde devriye gezen deniz polisi, Lara açıklarında su yüzeyinde bir kişinin cansız bedenini buldu. Olay, sabah saatlerinde denizde devriye görevi yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekiplerinin, su yüzeyinde şüpheli bir cisim fark etmesiyle ortaya çıktı.

Olayın Detayları

Saat 11.30 sıralarında devriye görevi için denize açılan deniz polisi, Lara bölgesindeki falezlerin yaklaşık bir mil açığında su yüzeyinde bir cisim tespit etti. Kıyıdan yaklaşık bir mil uzakta bulunan cisme yaklaşan ekipler, su yüzeyinde bir kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Hemen harekete geçen deniz polisi, cansız bedeni bota alarak Yat Limanı’na götürdü.

Kimlik Tespiti Yapıldı

Yaklaşık iki gündür suda olduğu değerlendirilen ve üzerinde kıyafetleri ile eşyaları bulunan şahsın, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonucunda 51 yaşındaki İbrahim Solak olduğu belirlendi. Solak’ın üzerindeki kimlik ve kişisel eşyalar sayesinde kimliği tespit edilebildi.

Kesin Ölüm Nedeni Araştırılıyor

İbrahim Solak’ın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Solak’ın ölüm nedenine ilişkin detaylı otopsi raporu beklenecek.

Polis Ekiplerinden Soruşturma

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis ekipleri, İbrahim Solak’ın nasıl ve neden suya düştüğünü, olayın bir kaza mı yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığını araştırıyor. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Solak’ın ölüm nedenini ve olayın arka planını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Dünyası Ortak Alfabe Komisyonu Bildiri Yayınladı

Türk Dünyası Ortak Alfabe Komisyonu Bildiri Yayınladı