Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Antalya'da anne kazadan sonra çocuğuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da anne kazadan sonra çocuğuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında genç bir kadın, araçta bulunan çocuğunun yara almadığını görünce gözyaşlarına boğuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, genç bir kadın ve yanındaki çocuk büyük bir şanssızlık atlattı. Kaza anında araçta bulunan çocuğunun yara almadığını gören kadın, gözyaşlarına hakim olamadı.

Antalya'da anne kazadan sonra çocuğuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu

Kaza, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi'nde 2811 sokak ile 2764 sokak kesişiminde gerçekleşti. İsimleri öğrenilemeyen araçlar çarpıştıktan sonra biri elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpışmanın sesini duyan mahalle sakinleri hemen yardıma koştu ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verildi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan olup olmadığını kontrol etti. Sürücü kadın, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan çocuğunu kucağından bir an olsun indirmedi ve gözyaşlarına boğuldu. Çevredeki vatandaşlar, genç kadını sakinleştirmeye çalıştı ve ambulansa kadar eşlik etti. Diğer aracın sürücüsünün annesi ise oğluna sarılarak duygusal anlar yaşadı.

Kazada bulunan 3 kişi ve çocuk, ilk müdahalelerinin ardından farklı hastanelere sevk edildi. İtfaiye ekipleri, aracın motorunun çalışabilir durumda olması nedeniyle yakıt sızıntısı riskine karşı önlem aldı. Ayrıca, kazanın etkisiyle zarar gören elektrik direği ve kabloları TEDAŞ ekipleri tarafından kontrol edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarsus'ta silahlı saldırı: 1 ölü

Tarsus'ta silahlı saldırı: 1 ölü