Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Acılı Baba! Kızına Çarpan Sürücü Özür Bile Dilemedi

Antalya’da Acılı Baba! Kızına Çarpan Sürücü Özür Bile Dilemedi

Antalya’da, 17 yaşındaki Aysel Betül Karakaş, sınıf arkadaşının cenazesine katıldıktan sonra dönüş yolunda bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Acılı Baba! Kızına Çarpan Sürücü Özür Bile Dilemedi
KAYNAK: İHA

Antalya’da, 17 yaşındaki Aysel Betül Karakaş, sınıf arkadaşının cenazesine katıldıktan sonra dönüş yolunda bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Karakaş’ın arkadaşları ile bir manav önünde zaman geçirdiği anlar ve otomobilin Karakaş’a çarpmasının ardından durduğu görüldü.

Baba Atilla Karakaş’ın Tepkisi

Kızına çarpan sürücünün serbest bırakılmasına tepki gösteren baba Atilla Karakaş, “Kazadan sonra güvenlik kamerasına yansıyan yönlerini defalarca izledik. Olay yerinde ayakkabıları vardı, yaşananlara inanamadık. Şoför aracından indikten sonra sağına soluna bakıyor, aracın kapısını açarak içerisinden telefon gibi bir şey alıyor. Buradan arkadaşlarına haber veriyor. Ben 6 gün boyunca gece gündüz annesiyle beraber hastanede yoğun bakım ünitesinde bankın üzerinde uyudum. Onu da bekledim, belki vicdanı olur gelir konuşuruz dedim. En azından kimi ne hale koyduğunu görmesini isterdim. Ben isterdik ki acılarımızı paylaşalım. Ben bu devletin adaletine inanıyorum” dedi.

Sürücünün İfadesi

Kaza sonrası gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan sürücü F.T., ifadesinde, “21 Ocak günü Yalınlı Mahallesi Termessos Bulvarı Nebiler Mezarlığı yan tarafından 07 FT 596 plaka sayılı aracım ile yaklaşık 60-70 kilometre sürat ile seyir halinde iken karşıma yolun sol tarafından bir şahıs çıktı. Frene bastım ancak duramayarak çarptım. Kusurum olduğunu düşünmüyorum, suçsuzum” dedi.

Bu olay, trafik kazaları ve sonrasında yaşanan hukuki süreçler hakkında önemli bir tartışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de Çevre Dostu Kavşaklar

Mersin'de Çevre Dostu Kavşaklar