Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da Sevgilisine Çarpan Aracı  Kundaklayan Zanlı Tutuklandı

Adana'da Sevgilisine Çarpan Aracı  Kundaklayan Zanlı Tutuklandı

Adana'nın Kozan ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 01 RE 069 plakalı araç sürücüsü Musa A., yolun karşısına geçmeye çalışan üç kişiye çarptı. Kazada yaralanan Leyla A., Selenay A. ve Beyza A. Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Sevgilisine Çarpan Aracı  Kundaklayan Zanlı Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Kazanın ardından çekici ile Kozan Sanayi Sitesi'ndeki bir tamirciye çekilen araç, gece kundaklandı. Kundaklanan araç ile birlikte yanındaki 5 araç da alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi. İş yerinin güvenlik kamerasının devre dışı bırakıldığı fakat sanayi sitesinin kamerası sayesinde şüphelinin tespit edildiği öğrenildi.

Kundakladı

Benim nişanlıma nasıl çarparsın

Tamirci kardeşler Durmuş Şahin ve Gültekin Şahin, olayın ardından yaptıkları açıklamada, "Geldiğimde itfaiye ekipleri sağ olsun yangını söndürmüş soğutma çalışması yapıyordu. Araç dün gece geldi buraya. Kazaya karışmış aracı buraya bırakmak istediler. Araçlar yanmış, kundaklanmış. Sanayinin güvenlik kamerasından polisler tespit ederek yakalamışlar. Kazada yaralanan yayalardan birinin nişanlısı olduğu söyleniyor. Nasıl bir kinle davranmışsa ‘benim nişanlıma nasıl çarpar diyerek’ aracı kundaklıyor. Burada müşterimizin araçları vardı 6 araç zarar gördü. Yaklaşık 2 milyon lira zararımız var. Allahtan araçların LPG tankları patlamamış" şeklinde konuştu.

Kundakladı

15 Yıllık emek kül oldu

İş yeri sahibi Durmuş Şahin ise, "Her şey bu araç buraya geldikten sonra oldu. Aracı yakan belli oldu. 15 yıllık emeğimiz var iş yerinde. Maddi hasar çok 6 araç hasar gördü. Yetkililerin artık bir dur demesi lazım. Bir iki ay sonra burayı yakan çıkar içeriden. Hakimlerin, savcılarımızın gereken cezayı vermesini istiyoruz" şeklinde ifade etti.

Öte yandan, aracı kundakladığı iddia edilen E.U.’nun polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı, sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Kundakladı

Adana'da Sevgilisine Çarpan Aracı  Kundaklayan Zanlı Tutuklandı

Adana'nın Kozan ilçesinde, 16 Aralık akşamı meydana gelen olayda, aracıyla kız arkadaşına çarpan ve ardından aracını kundaklayarak 6 aracın yanmasına sebep olan şüpheli tutuklandı. Olay, 01 RE 069 plakalı otomobil sürücüsü Musa A.'nın, yolun karşısına geçmeye çalışan 1'i çocuk 3 kişiye çarpmasıyla başlamıştı.

A W100437 01

Kazanın ardından Musa A.'nın, sanayiye bıraktığı aracı kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklanmış ve alevler iş yerinde bulunan toplam 6 araca sıçramıştı. Gözaltına alınan şüpheliler K.Ç, T.S. ve E.U., İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından Kozan Adliyesine getirildi.

A W100437 02

Kız arkadaşına çarptığı iddia edilen aracı yaktığı belirtilen E.U. ve beraberindeki 2 kişi, adliyeye girişlerinde yüzlerini kapatarak görüntülenirken, Kozan Cumhuriyet Savcılığında ifade verdi.

Şüphelilerden E.U. tutuklanırken, T.S. adli kontrolle serbest bırakıldı. K.Ç. ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı

A W100437 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya-Alanya Otoyolu İhalesi Tamamlandı! Bakın İhaleyi kim aldı!

Antalya-Alanya Otoyolu İhalesi Tamamlandı! Bakın İhaleyi kim aldı!