Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 78 yaşındaki gurbetçiyi keserle öldüren caniye ağırlaştırılmış müebbet istendi

78 yaşındaki gurbetçiyi keserle öldüren caniye ağırlaştırılmış müebbet istendi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Temenler köyünde geçen yıl yaşanan olayda, 78 yaşındaki Ali Genç'in keserle öldürülmesiyle ilgili cinayet zanlısı Fikret C. hakkında "tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Zanlının ayakkabı izleri ve polis titizliği, cinayetin çözülmesinde önemli rol oynadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
78 yaşındaki gurbetçiyi keserle öldüren caniye ağırlaştırılmış müebbet istendi
KAYNAK: İHA

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Temenler köyünde geçen yıl 78 yaşındaki gurbetçi Ali Genç'i keserle vurarak öldüren cinayet zanlısı Fikret C. hakkında, "tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin ardındaki detaylar, cinayet zanlısının ayakkabılarından tespit edilmesi ve polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla ortaya çıktı.

Olay, Temmuz ayında gerçekleşmiş, Ali Genç'in torunu tarafından evinde başından vurulmuş olarak bulunması üzerine soruşturma başlatılmıştı. Jandarma suç araştırma timi (JASAT) tarafından yapılan detektiflik örneği çalışma sonucunda, cinayet zanlısının ayakkabıları, olayın çözülmesinde önemli bir ipucu oluşturdu. Fikret C., cinayetin ardından ayakkabılarını suç mahallinde bırakarak olay yerinden uzaklaşmış, farklı bir çift ayakkabı giyerek kaçmıştı. JASAT ekipleri, bu detayı dikkate alarak zanlının peşine düştü.

Gurbetçiyi Keserle Vurarak Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Talebi2

Gurbetçiyi Keserle Vurarak Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Talebi

TASARLAYARAK CANAVARCA HİSLE KASTEN ADAM ÖLDÜRME

Fikret C., olay yerinden uzaklaştıktan sonra Antalya'ya gitmiş, ancak burada bir uyuşturucu operasyonunda yakalanmıştı. Zanlının, Antalya'da gözaltına alındıktan sonra Ali Genç'in öldürülmesi olayının faili olduğu tespit edilince Zonguldak'a getirilerek keşif yaptırıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı Fikret C. hakkında Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, "tasarlayarak canavarca hisle kasten adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Ayrıca Fikret C.'nin evden hırsızlık yaparak ayrılması sebebiyle "Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme" suçlarından da 18 yıla kadar hapis cezası istendi. Mahkeme, Fikret C.'nin kendisini azmettirdiğini ileri sürdüğü ve çelişkili ifadeler verdiği öne sürülen O.K. adlı şüpheliyi adli kontrol şartıyla serbest bıraksa da Fikret C., başka bir suçtan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fikret C.'nin ifadeleri ile baz istasyonu verileri arasında çelişki olduğu belirtiliyor. O.K. ise kendisinin olayla ilgisinin bulunmadığını iddia ediyor. Sanıkların önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Çocuklara Büyülü Piyano Festivali Performansı

Antalya'da Çocuklara Büyülü Piyano Festivali Performansı