Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş 5 araç zincirleme trafik kazası yaptı

5 araç zincirleme trafik kazası yaptı

Kocaeli D-100 Karayolu'nda seyir halindeki bir araçtan yola dökülen molozları temizlemek için olay yerine, karayolları ve belediyeye ait iş makinesi sevk edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
5 araç zincirleme trafik kazası yaptı
KAYNAK: İHA

Kocaeli D-100 Karayolu'nda seyir halindeki bir araçtan yola dökülen molozları temizlemek için olay yerine, karayolları ve belediyeye ait iş makinesi sevk edildi. Temizlik çalışmaları sürerken, 5 araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada, 5 kişi yaralanırken, 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, İzmit ilçesi D-100 Karayolu Ankara istikameti Kozluk mevkiinde gerçekleşti. Seyir halinde olan bir kamyonetin yola döktüğü molozlar nedeniyle bölgeye karayolları ve belediyeye ait iş makinesi gönderildi. Ekipler, yolu temizlemek için çalışma başlattı. Bu sırada karayolları ve belediye araçlarına çarpan 2 otomobil ile bir minibüs arasında zincirleme kaza meydana geldi. Kazada, 61 NK 518 plakalı otomobilde bulunan 3 kişi ve belediyeye ait kamyonetteki 2 personel yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede, yaralanan 5 kişi ambulansla hastaneye sevk edildi. Ancak, 61 NK 518 plakalı otomobil sürücüsü Muhammet Tuğral'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza nedeniyle kapanan karayolu, araçların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak trafiğe açıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

5-185

4-210

3-267

2-370

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uludağ'da sinirlenen ayılar saldırdı

Uludağ'da sinirlenen ayılar saldırdı