Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 40 milyonluk soygunu yapan özel şoför çıktı

40 milyonluk soygunu yapan özel şoför çıktı

Kağıthane’de, İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak kayıplara karıştı. Kasanın içinde yaklaşık 40 milyon liralık ziynet eşya ve para bulunuyordu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
40 milyonluk soygunu yapan özel şoför çıktı
KAYNAK: İHA

Kağıthane’de, İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak kayıplara karıştı. Kasanın içinde yaklaşık 40 milyon liralık ziynet eşya ve para bulunuyordu. Hırsızlık olayından birkaç gün sonra şüpheliler kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü olarak belirlendi.

Olay, 2 Kasım Perşembe günü Kağıthane Seyrantepe’de meydana geldi. İran uyruklu iş kadını Niloofar G.'nin evine gelen 4 hırsız, evdeki kasa içindeki değerli eşyaları ve parayı çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayını fark eden kadın, durumu hemen emniyete bildirdi. Soygunun ardından yapılan incelemede, kasada 500 bin lira değerinde altın ziynet eşyası, 1 milyon dolar, 130 bin Euro, 2 cep telefonu, 1 dizüstü bilgisayar ve 1 tablet bulunduğu belirlendi. Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek olay günü eve gelen şüphelilerin kullandığı aracı ve plakasını tespit etti. Plakanın farklı bir araçta kullanıldığı ortaya çıktı. Şüphelilerin kimlikleri ve aracın plakası belirlendikten sonra yapılan operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin, kadının özel şoförü olduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Fevzettin S. (27), Abdurrezzak U. (26), Yasin K. (42) ve Mustafa U. (24) polis ekiplerince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler Muhammed Talha B. (20), Ramazan Bora K. (27) ve Aybüke I. (21) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yapılan aramalarda, kurusıkıdan bozma silah, 6 bin 200 lira para, kolye, bileklik ve saat ele geçirildi. Soygun aracı da emniyet otoparkına çekildi.

soygun-2

soygun2

soygun3

soygun4

soygun5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motosikletliler eve ateş açarken bekçilere yakalandı

Motosikletliler eve ateş açarken bekçilere yakalandı