Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 3 yıldır kayıptı çöplükte bulundu

3 yıldır kayıptı çöplükte bulundu

Germencik'te bulunan insan kemiklerinin, 3 yıl önce kaybolan Hakkı Gençoğlu'na ait olduğu tespit edildi. Jandarma, kayıp kaydı bulunan Gençoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Kemikler, Gençoğlu ailesine teslim edildi ve düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
3 yıldır kayıptı çöplükte bulundu
KAYNAK: Haber Merkezi

Germencik'te bulunan insan kemiklerinin, 3 yıl önce kaybolan Hakkı Gençoğlu'na ait olduğu tespit edildi. Jandarma, kayıp kaydı bulunan Gençoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Kemikler, Gençoğlu ailesine teslim edildi ve düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Ailenin acılı anlarına tanıklık edilen törende, Gençoğlu'nun kaybolmasından bu yana süregelen belirsizlik sona erdi. Jandarmanın olayla ilgili detaylı bir soruşturma yürüttüğü bildirildi.

Aydın'ın İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesi'nde yaşayan Hakkı Gençoğlu (33), 22 Aralık 2020'de Germencik'teki ablasını ziyarete gitti. Gençoğlu, ablasıyla görüştükten sonra yeğeni Onur Ballı ve arkadaşı Ali Tereli ile Alangüllü Mahallesi yakınlarındaki bir bahçeye zeytin toplamaya gitti. Akşam saatlerinde, bahçenin diğer tarafındaki ağaçlarda zeytin olup olmadığını kontrol etmek için bir süreliğine ayrıldı. Ancak Gençoğlu, belirlenen süre içinde geri dönmedi. Haber alamayan yeğeni ve arkadaşı, durumu ailesine bildirdi. Bu olayın ardından kaybolan Gençoğlu'dan bir süre haber alınamadı ve 3 yıl sonra Germencik'te bulunan kemiklerin ona ait olduğu belirlendi. Jandarma, kayıp kaydı bulunan Gençoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Kemikler, ailesine teslim edildi ve düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Yeğeni ve aradaşı gözaltına alındı

Hakkı Gençoğlu'nun kaybolduğu bölgede gece saatlerine kadar süren arama çalışmalarına rağmen izine rastlanamadı. Gençoğlu'nun ailesi, sonuç alamayınca jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede geniş çaplı arama faaliyeti başlattı. Ancak arama çalışmalarına rağmen Gençoğlu'nun izine ulaşılamadı. Jandarma ekipleri, kaybolmadan önce zeytin topladığı belirtilen yeğeni ve arkadaşını gözaltına aldı. Şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.

Kemikleri iş makinası operatörü gördü

2 Ocak tarihinde Alangüllü Mahallesi yakınlarında bulunan çöp yığınlarını temizlemeye çalışan bir iş makinesi operatörü, insan kemikleri fark etti. Olayın ihbar edilmesi üzerine jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri bölgeye sevk edildi. Toplanan kemikler, DNA testi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İnsan kemiklerinin Hakkı Gençoğlu'na ait olup olmadığını belirlemek amacıyla annesinden doku örneği alındı. Soruşturma devam ediyor. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testi sonucunda, insan kemiklerinin kayıp Hakkı Gençoğlu'na ait olduğu belirlendi. Bu sabah ağabeyi Metin Gençoğlu'na bilgi verilmesi üzerine, Hakkı Gençoğlu'na ait kemikler yakınlarına teslim edildi. Gençoğlu'nun kemikleri, Acarlar Mahalle Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Jandarma ekipleri, daha önce kayıp kaydı bulunan Gençoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FIBA 16 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası Türkiye'de

FIBA 16 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası Türkiye'de