Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta otel havuzunda kimyasal karışım paniği: 6 kişi hastanelik oldu

Manavgat'ta otel havuzunda kimyasal karışım paniği: 6 kişi hastanelik oldu

Antalya'nın turistik ilçesi Manavgat'ta bir otelin havuz bakımı sırasında yayılan koku nedeniyle 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta otel havuzunda kimyasal karışım paniği: 6 kişi hastanelik oldu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 yıldızlı bir otelin havuz bakımı sırasında asit ve klorun karışması sonucu yayılan kokudan 6 otel çalışanı etkilendi. Olay esnasında havuz çevresinde turist bulunmadığı ve hastaneye kaldırılan otel çalışanlarının taburcu edildiği bildirildi.

A W264481 03 Result

Havuz bakımı sırasında yanlış kimyasal karışım yapıldı

Ilıca Mahallesi Kumköy Turizm Bölgesi'nde bulunan 4 yıldızlı bir otelin havuz bölümünde özel bir firma tarafından gerçekleştirilen kapsamlı temizlik işlemi sırasında firma çalışanının yanlışlıkla klor ve asidi karıştırması sonucu etrafa yayılan koku 6 otel çalışanını etkiledi.

A W264481 04 Result

Olayın ardından 112 Acil ihbar hattına gelen çağrı üzerine çok sayıda ambulans, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Antalya'dan AFAD ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Jandarma Karakolu ekipleri olay yerine sevk edildi.

A W264481 01 Result

Çalışanlar hastaneye kaldırıldı

Ambulanslarla hastaneye kaldırılan otel çalışanlarının önemli bir sağlık sorunlarının olmadığı ve kısa sürede taburcu edilerek görevlerine döndükleri bildirildi. Otel yönetimi, yaşanan olayın ardından gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

A W264481 05 Result

Havuz suyu normale döndü

Yapılan tetkik ve ölçümlerin ardından havuz suyunun değerlerinin normal olduğu belirtildi. Kokunun tamamen giderilmesinin ardından otelde bulunan misafirler havuza girerek tatillerine kaldıkları yerden devam ettiler. Otel yönetimi, olaydan etkilenen çalışanlara ve misafirlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Kağıthane'de 13 Katlı Binanın Çatısında Yangın: Ekipler İnceleme Başlattı

İstanbul Kağıthane'de 13 Katlı Binanın Çatısında Yangın: Ekipler İnceleme Başlattı