Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Gazipaşa’da Trafik Kazası: Kadın Yolcu Yaralandı

Gazipaşa’da Trafik Kazası: Kadın Yolcu Yaralandı

Gazipaşa ilçesinde, Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi 23. Sokak’ta bir trafik kazası meydana geldi. Kaza, gece saat 00.15 sıralarında gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa’da Trafik Kazası: Kadın Yolcu Yaralandı
KAYNAK: İHA

Gazipaşa ilçesinde, Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi 23. Sokak’ta bir trafik kazası meydana geldi. Kaza, gece saat 00.15 sıralarında gerçekleşti. Koru Mahallesi’nden Uğur Mumcu Caddesi istikametine seyir halinde olan 53 AAE 888 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Melike A., yol kenarına park eden araçtan inip çöp atmak istedi. Bu sırada karşı yönden gelen başka bir otomobil, 53 AAE 888 plakalı araca ve Melike A.'ya çarptı ve kaçtı.

Yaralanan Kadın ve Sağlık Durumu

Kazada ağır yaralanan Melike A., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kaçan Otomobilin Tespit Edilmesi

Kazanın yaşandığı cadde üzerinde bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kadın yolcuya ve araca çarpıp kaçan otomobilin, 07 BLV 963 plakalı Volkswagen marka Scirocco olduğunu tespit etti. Ekipler, kazanın ardından kayıplara karışan araç ve sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da kelek karpuz tartışması! İade etmek isteyince pazarcı elinde bıçakla karşı çıktı

Adana'da kelek karpuz tartışması! İade etmek isteyince pazarcı elinde bıçakla karşı çıktı