Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Topçam Mesire Alanı Çöplüğe Döndü

Antalya Topçam Mesire Alanı Çöplüğe Döndü

Antalya’nın en çok tercih edilen mesire alanlarından olan Topçam’da piknikçilerin geride bıraktıkları çöpler vatandaşları isyan ettirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Topçam Mesire Alanı Çöplüğe Döndü
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Turizmin başkenti Antalya’da yaz aylarında sıklıkla tercih edilen mesire alanlarında kaydedilen çöp görüntüleri vatandaşlar bezdirdi. Araç başı girişin 135 TL olduğu mesire alanında kirlilik sorunun önüne geçilememesi utanç verici görüntülerin oluşmasına neden oldu. Topçam mesire alanını ziyaret eden bir vatandaş, çektiği görüntülerde hem Topçam sahilinin hem de mesire alanının çöp içinde kaldığını söyledi. Sosyal medyada mesire alanın son halini paylaşan bir vatandaş ortalıkta farelerin de cirit attığını söyledi.

TİCARETHANEYE DÖNDÜ


Topçam’da şahit oldukları çöplük görüntülerini paylaşan bir vatandaş ¨Topçam mesire alanına geldik. Kapıda araç başına 135 TL para alıyorlar. 400 araç kapasiteli alana bir o kadar da boş yer bulursanız diye alıyorlar. Sürekli para kazanıyorlar. İçeride yollar, parkeler bozuk, araç hareket edecek durumda değil. 

Oturma yerleri çok kirli. Masaların yüzde 70-80'inde çatı, kapama yok, güneş altında. Koku etrafı sarmış. Plaj çöp, bebek bezi gibi şeylerle dolu. Tuvaletler bakımsız, lavabolar sinek ve pislik yuvası. Mangallık alanlar ağzına kadar kül ve pislik dolu. Çöp ve konteynerler kokudan geçilmiyor. Marketteki şahıslar ağzında sigara, kaba cevap veriyorlar. Resmen ticarethaneye çevirmişler¨ şeklinde yorum yaptı.




 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dizi Dünyası Yas İçinde: Ünlü Senarist Can Sinan Hayatını Kaybetti

Dizi Dünyası Yas İçinde: Ünlü Senarist Can Sinan Hayatını Kaybetti