Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Gaz Tüpünden Çıkan Yangın Erken Müdahale ile Söndürüldü

Antalya'da Gaz Tüpünden Çıkan Yangın Erken Müdahale ile Söndürüldü

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir işyerinde çıkan yangın, işyeri çalışanlarının hızlı müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin desteği ile büyümeden söndürüldü. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Gaz Tüpünden Çıkan Yangın Erken Müdahale ile Söndürüldü
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir işyerinde çıkan yangın, işyeri çalışanlarının hızlı müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin desteği ile büyümeden söndürüldü. Olayın detayları şu şekilde:

Yangının Çıkış Nedeni ve İlk Müdahale

Yangın, 19 Ağustos 2024 tarihinde saat 10.00 sıralarında, Gazi Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işyeri çalışanları, boşalan bir gaz tüpünü değiştirmek istediler. Yeni gaz tüpü takılırken, tüpten çıkan gaz bir anda alev aldı. Çıkan alevlerin etrafa sıçramasını önlemek isteyen çalışanlar, yangın tüpü kullanarak ilk müdahaleyi gerçekleştirdiler.

İtfaiye Ekiplerinin Olay Yeri Müdahalesi

Yangının büyümesini önlemek için çalışanlar tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, diğer çalışanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, olay yerine gelerek yangına erken müdahalede bulundu.

Yangının Kontrol Altına Alınması

İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde, iş yerindeki yangın kontrol altına alındı. Yangının tamamen söndürülmesi için ekipler, soğutma çalışmalarına da devam etti. Bu sayede yangının yayılmasının önüne geçildi ve daha büyük bir zararın önüne geçildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da salça yaparken kazan patladı! O anlar kamerada

Hatay'da salça yaparken kazan patladı! O anlar kamerada