Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Galatasaray, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un doğum günü de antrenman sırasında kutlandı.

Antrenman Dinamik Başladı

Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacağı kritik maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınma ile başladı. İki grup halinde gerçekleştirilen top kapma çalışmalarıyla devam eden idman, basın mensuplarına kısa bir süre açık kaldı.

Taktiğe Yoğunlaşan Çalışma

Basına kapalı bölümde, Galatasaray teknik ekibi Antalyaspor maçının taktik çalışmasına odaklandı. Maçın planları üzerinde detaylı çalışmalar gerçekleştirilirken, takımın genel performansı değerlendirildi.

Eksik Oyuncular Dikkat Çekti

Kerem Demirbay ve Michy Batshuayi gibi önemli isimler antrenmanda yer almadı. Ayrıca, milli takımlarından geç dönen bazı oyuncular da çalışmalara katılmadı. Teknik ekibin bu eksikleri nasıl telafi edeceği merak konusu.

Okan Buruk’un Doğum Günü Kutlandı

Antrenman sırasında Teknik Direktör Okan Buruk'un doğum günü sürprizi yaşandı. Basın mensuplarının getirdiği pastayı üfleyen Buruk, kutlama için teşekkür etti ve takım neşeli anlar yaşadı.

Barış Alper Yılmaz’ın Durumu Belirsiz

Galatasaray Futbol Takım Doktoru Yener İnce, milli takımda sakatlanan Barış Alper Yılmaz hakkında bilgi verdi. İnce, "Milli takımdan sakat döndü. Tedavisine başladık. İlk maça yetiştirmeye çalışıyoruz, Antalyaspor maçına da yetişebilir" şeklinde açıklama yaptı.

Yarınki Antrenman Saat 18.00'de

Galatasaray, hazırlıklarını yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek. Antalyaspor maçı öncesi son detaylar gözden geçirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irmağa Atlayan Şahıs Polis Tarafından İkna Edilerek Kurtarıldı

Irmağa Atlayan Şahıs Polis Tarafından İkna Edilerek Kurtarıldı