Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu, Üsküdar'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Kenan İmirzalıoğlu, "Çok iyi bir insandı," dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı
KAYNAK: İHA

Üsküdar'da düzenlenen cenaze töreninde, pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Survivor yarışmacısı, oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze Töreni Üsküdar'da Gerçekleştirildi

Hasan Yalnızoğlu için bugün ikindi namazının ardından Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı'ndaki Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Yalnızoğlu'nun ailesi, akrabaları ve yakın arkadaşlarının yanı sıra birçok ünlü isim katıldı. Katılımcılar arasında oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, oyuncu Berk Oktay, spor yorumcusu Bilgehan Demir ve oyuncu İpek Tenolcay yer aldı. Kılınan cenaze namazının ardından Hasan Yalnızoğlu'nun naaşı, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Kenan İmirzalıoğlu: "Çok İyi Bir İnsandı"

Cenaze törenine katılan Kenan İmirzalıoğlu, Hasan Yalnızoğlu ile tanıştıklarında paylaştıkları dostluğu anlattı. "Hasan'la muhabbetimiz Best Model yarı finalinde başlamıştı. Oda arkadaşıydık. Benim gönlümün birincisi Hasan'dı, onun gönlünün birincisi de bendim. Çok güzel bir insandı, çok iyi bir insandı," diyerek Yalnızoğlu’nun kaybının kendisi için ne kadar üzücü olduğunu ifade etti. Ayrıca, Yalnızoğlu'nun geride iki kız çocuğu bıraktığını belirterek, onlara dua etti.

"Üzgünüz, Sevdiğimiz Bir Arkadaşımızı Uğurluyoruz"

Oyuncu İpek Tenolcay, "Üzgünüz, sevdiğimiz bir arkadaşımızı uğurluyoruz. Allah kalanlara sabır versin," dedi. Berk Oktay ise, "Çok üzgünüz. Hasan abi çok güzel bir insandı. Ölüm hepimiz için gerçek ama çok genç bir yaşta aramızdan ayrıldı," şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Jandarmanın 'Dur' İhtarı İhlal Edildi: Ceza Kesildi

Alanya'da Jandarmanın 'Dur' İhtarı İhlal Edildi: Ceza Kesildi