Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Silahlı Saldırı: Azeri ve Türk İş İnsanları Hedef Alındı

Antalya'da Silahlı Saldırı: Azeri ve Türk İş İnsanları Hedef Alındı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Azeri ve Türk iş insanları silahlı saldırıya uğradı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Silahlı Saldırı: Azeri ve Türk İş İnsanları Hedef Alındı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Azeri ve Türk iş insanları silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı Olayı ve Yaralananlar

Olay, gece yarısı saat 02.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi 2207 sokakta meydana geldi. Azeri asıllı Türk iş insanı Bahtiyar Muradov, Rauf Denktaş Caddesi üzerinde işyeri bulunan Türk iş insanı Diren Aygün ile birlikte seyir halindeyken takip edildiklerini fark etti. Aygün, aracını durdurarak Muradov ile birlikte otomobilin yanına gitti. Burada otomobildekilerle bir süre konuşan Muradov ve arkadaşları, iddiaya göre, otomobildekilerin kendilerini takip etmesini istemeleri üzerine takibe başladılar. Ancak kısa süre sonra silahlı saldırıya uğradılar. Saldırıda, Diren Aygün ve arkadaşı Mehmet Ak bacaklarından vuruldu. Vurulma anı, araçta bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Saldırganlar, ilk olarak Azeri iş insanı Bahtiyar Muradov'u hedef aldı, ancak Muradov eğilerek kurşunlardan kurtuldu.

A W264687 07

2 Şüpheli Yakalandı

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan saldırganların peşine düştü ve kısa sürede 2 şüpheliyi yakaladı. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bahtiyar Muradov'dan Açıklama

Bahtiyar Muradov, yaşadıklarını anlatırken, “İki kişi tarafından takip edildiğimizi fark ettik. Aracı durdurduk ve araçtakiler bize el kol hareketi yaparak tehditte bulundu. Araçtan indik ve cep telefonu kameramızı açtık. ‘Ne istiyorsunuz?' dedik. Bize ‘biraz sonra göreceksiniz' dediler. Takip etmeye başladık ve yaklaşık 300 metre sonra aracımızın önünü iki kişi kesti. Arkadaşım cep telefonuyla çekim yapmaya başladı. Araçtan üç arkadaşım indi ve biz cep telefonuyla görüntü alırken, silahları çıkararak ateş etmeye başladılar. İki arkadaşımı bacaklarından vurup, bana 7 el ateş ettiler. Kurşunlar başımın etrafından geçti. Kafamı eğmeseydim, şu an ölmüştüm. Polise başvurduk, saldırganlar belli. Gereğinin yapılmasını istiyoruz” dedi.

A W264687 08

Geçmişteki Saldırılar

Azeri iş insanı Bahtiyar Muradov ve avukatı, geçtiğimiz aylarda da iki kez silahlı saldırıya uğramıştı. İlk saldırıda kimse yaralanmazken, ikinci saldırıda avukatı ağır yaralanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuzey Kore Lideri Kim Sel Felâketi İçin Dış Yardımı Reddetti

Kuzey Kore Lideri Kim Sel Felâketi İçin Dış Yardımı Reddetti