Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da avukat hem evinde hem ofisinde ölü bulundu

Antalya’da avukat hem evinde hem ofisinde ölü bulundu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir avukat, büro olarak da kullandığı evinde ölü bulundu. Olay yerine gelen kızı, babasının acı haberiyle yıkıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da avukat hem evinde hem ofisinde ölü bulundu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın birinci katında meydana gelen olay, saat 20.30 sıralarında yaşandı. Avukat Adnan Peker'den (54) haber alamayan bir meslektaşı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Peker'in aynı zamanda ofis olarak kullandığı ikametinde kapıyı çaldı ancak yanıt alamadı. Bunun üzerine itfaiye ekiplerinden destek istendi.

İtfaiye yardımıyla eve girildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, merdiven yardımıyla eve girerek içeriye ulaşmayı başardı. Ekipler, Adnan Peker'i yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerinde hazır bulunan sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda Peker'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Acılı kızının feryadı

Polis, Peker'in ailesine durumu bildirerek yakınlarını olay yerine davet etti. Babasının ölüm haberiyle adrese gelen genç kızı gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Yapılan ilk incelemelerde, Adnan Peker'in ölümünün normal sebeplerle gerçekleştiği değerlendirildi.

Eşini kaybettikten sonra toparlanamadı

Yaklaşık bir yıl önce eşini kaybeden Peker’in bu süreçten sonra toparlanamadığı ve sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi. Peker'in cenazesi, belediye tabibi ve savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Antalya Barosu Başkanı Hüseyin Geçilmez, Facebook sosyal medya hesabından “Baromuz üyesi Av. Adnan Peker'i maalesef kaybettik. Değerli meslektaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Antalya Barosu ailesine başsağlığı diliyorum” diyerek Peker'in acı kaybına üzüntüsünü dile getirdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da mavi dil alarmı! O mahalleler karantinaya alındı

Adana'da mavi dil alarmı! O mahalleler karantinaya alındı