Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Altın Portakal Jürisi, Mercan Dede'nin Sergisini Ziyaret Etti

Antalya Altın Portakal Jürisi, Mercan Dede'nin Sergisini Ziyaret Etti

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin jürisi, müzisyen Mercan Dede'nin "Sen Potansiyellerle Doğdun" sergisini ziyaret ederek sanat dolu bir mola geçirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Altın Portakal Jürisi, Mercan Dede'nin Sergisini Ziyaret Etti
KAYNAK: İHA

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jürisi, müzisyen Mercan Dede'nin 30 yıllık görsel sanat çalışmalarını sergilediği "Sen Potansiyellerle Doğdun" sergisini gezdi.

Sanat Dolu Bir Molada Buluşma

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jürisi, yoğun film programlarının arasında kısa bir sanat molası vermek üzere Mercan Dede’nin sergisini ziyaret etti. Jüri Başkanı Ferzan Özpetek ve jüri üyeleri Deniz Göktürk Kobanbay, Melisa Önel, Melis Behlil, İlker Kaleli, Gökçe Bahadır, sergi sahibi Mercan Dede ile birlikte sergiyi inceledi. Ziyarette Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer de yer aldı.

"Sen Potansiyellerle Doğdun" Sergisi

Antalya Kültür Sanat merkezinde yer alan "Sen Potansiyellerle Doğdun" sergisi, Mercan Dede’nin 30 yıllık sanat çalışmalarından derlenen 35 eseri içeriyor. Jüri üyeleri, sergiyi büyük bir hayranlıkla inceleyerek Mercan Dede’ye eserlerinin hikayesini dinledi. Sergi, 3 bölümden oluşuyor ve büyük beğeni topladı.

Ziyaretin ardından, Altın Portakal jüri üyeleri, Mercan Dede’yi eserlerinden dolayı tebrik etti. "Sen Potansiyellerle Doğdun" sergisi, 20 Ekim'e kadar Antalyalı sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. Bu etkinlik, festivalin sanatsal atmosferine katkıda bulunurken, katılımcılar için unutulmaz bir deneyim sundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taha Akgül Genç Güreşçilerle Buluştu ve Önemli Tavsiyeler Verdi

Taha Akgül Genç Güreşçilerle Buluştu ve Önemli Tavsiyeler Verdi