Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya OSB’nin yeni başkanı belli oldu

Antalya OSB’nin yeni başkanı belli oldu

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hasanali Gönen, Başkan Vekilliği’ne ise Yiğit Budak seçildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya OSB’nin yeni başkanı belli oldu
KAYNAK: İHA

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hasanali Gönen, Başkan Vekilliği’ne ise Yiğit Budak seçildi. Antalya OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın vefatının ardından, 24 Temmuz 2024 tarihinde Antalya Valisi Hulusi Şahin başkanlığında toplanan Antalya OSB Müteşebbis Heyeti, yeni yönetim kadrosunu belirledi.

Yeni Görev Dağılımı

Ali Bahar’ın 19 Temmuz’da hayatını kaybetmesinin ardından yapılan toplantıda, Müteşebbis Heyet’e birinci sıra birinci yedek üye Köksal Sarı dahil edildi. Yönetim Kurulunda ise birinci sıra birinci yedek üye Canan Keskin Gürkan yer aldı. Toplantının hemen ardından yeni Bölge Yönetim Kurulu toplandı ve Hasanali Gönen, Antalya OSB Başkanlığına seçildi. Hasanali Gönen’in boşalan Başkan Vekilliği görevine ise Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Budak getirildi.

Başkan Hasanali Gönen'den Açıklama

Başkan Hasanali Gönen, Ali Bahar’ın başkanlık döneminde Antalya OSB’ye önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, “Ali Bahar, 9 yıl boyunca Antalya OSB’ye büyük katkılar sağladı ve şehre birçok eser kazandırdı. Onun kaybı büyük bir boşluk oluşturdu. Hatırasını yaşatmak ve projelerini devam ettirmek boynumuzun borcudur. Ancak onun ardından Başkanlık görevini üstlenmek hiç kolay olmayacak,” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri’de Öz Babasını Öldüren Kadın: Eniştem Olarak Bildiğim Öz Babamı Hiçbir Zaman Öldürmeyi Düşünmedim

Kayseri’de Öz Babasını Öldüren Kadın: Eniştem Olarak Bildiğim Öz Babamı Hiçbir Zaman Öldürmeyi Düşünmedim