Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması Başvuruları Başladı

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması Başvuruları Başladı

Festival, öğrenci filmlerini değerlendirecek ve genç yetenekleri sinema dünyasına kazandıracak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması Başvuruları Başladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin önemli etkinliklerinden biri olan Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması için başvurular başladı. Bu yarışma, sinema okullarında eğitim gören genç yeteneklerin işlerini görünür kılmayı ve onları teşvik etmeyi amaçlıyor.

Öğrenci Filmleri Yarışması Detayları

Sinema okulları ve akademilerden başvuru yapacak eserler, festival sürecinde değerlendirilerek finale kalacak. Finale kalan filmler, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde gösterime sunulacak ve sinema profesyonelleriyle buluşma fırsatı yakalayacak.

Festivalde Neler Bekleniyor?

Festivalin basın bürosundan yapılan açıklamada, öğrencilerin yönetmenler, yapımcılar, senaristler ve oyuncularla bir araya gelerek sinemanın mutfağında deneyim kazanacakları vurgulandı. Bu süreç, öğrencilerin kariyer gelişimleri açısından önemli bir adım olacak.

Başvuru Koşulları ve Tarihleri

Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması'na, 1 Eylül 2022-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılmış olan en fazla 15 dakikalık filmlerle başvuru yapılabilir. Başvurular, festivalin internet sitesi üzerinden 20 Eylül 2024 saat 18.00'e kadar kabul edilecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsveç Yıllık Ayı Avında Bozayı Nüfusunun Yüzde 20'sini Öldürecek

İsveç Yıllık Ayı Avında Bozayı Nüfusunun Yüzde 20'sini Öldürecek