Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Rüzgar ve Dalgalar Tatilcileri Vurdu! Eğlence Kaçınılmaz Oldu

Antalya’da Rüzgar ve Dalgalar Tatilcileri Vurdu! Eğlence Kaçınılmaz Oldu

Antalya'da tatilciler, rüzgar ve dalgalara rağmen deniz keyfini çıkarıyor. Hava ve deniz suyu sıcaklıklarının yüksek olduğu günlerde plajlar dolup taşıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Rüzgar ve Dalgalar Tatilcileri Vurdu! Eğlence Kaçınılmaz Oldu
KAYNAK: İHA

Antalya’da, tatilciler rüzgar ve dalgalara rağmen denizin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Hava ve deniz suyu sıcaklıklarının yüksek olduğu günlerde, yerli ve yabancı ziyaretçiler plajlara akın etti.

Rüzgar ve Dalgalarla Deniz Keyfi

Antalya’da hava sıcaklığı 29°C, deniz suyu sıcaklığı 29,5°C ve nem oranı yüzde 55 olarak ölçüldü. Güneşli havaya rağmen rüzgarın etkisiyle oluşan dalgalar, tatilcilerin deniz keyfini sürdürmelerine engel olmadı. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde, dalgaların etkisiyle zaman zaman zor anlar yaşayan şehir sakinleri, sahilde saatlerce yüzdü.

Plajda Renkli Görüntüler

Plajda yürüyüş yapanlar, şemsiyelerin altına uzanarak denizi izleyenler ve sahilde oynayan çocuklar renkli görüntüler oluşturdu. Bazı tatilciler dalgaların keyfini çıkarırken, cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi. Dalgalar nedeniyle plajda oturanlar, manzaranın tadını çıkarmayı tercih etti.

Tatilcilerin Antalya Yorumu

Antalya’yı tatil için tercih edenler, hem denizin hem de şehrin güzelliklerinden övgüyle bahsetti:

Osman Akara, Samsun’dan geldiği Antalya’da, Konyaaltı Sahili’nde dalgaların keyfini çıkardığını belirtti: “Antalya hep hayalimizdeydi. Çocuklar üniversiteden sonra evlenir düşüncesiyle son kez tatil yapalım dedik. Antalya’yı tercih ettik, çok memnunuz. Dalgalarla mücadele ediyoruz ama Antalya’nın kıyı özelliği masaj yapıyor, denizi çok iyi geldi.”

Cuma Altun, Gaziantep’ten Antalya’ya göç ettikten sonra dalgalı denizde yüzmeyi çok sevdiğini ifade etti: “Denizin dalgası fazla ama bu çok eğlenceli bir aktivite. Antalya’yı çok sevdim, gerçekten güzel bir memleket.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Yeni Düzenleme! Ders Süreleri 30 Dakikaya İniyor?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Yeni Düzenleme! Ders Süreleri 30 Dakikaya İniyor?