Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Kayalıklarda Mahsur Kalan Herkesi Harekete Geçirdi

Antalya’da Kayalıklarda Mahsur Kalan Herkesi Harekete Geçirdi

Antalya'da denize giren bir vatandaş kayalıklarda mahsur kaldı. Sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan vatandaş kıyıya getirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Kayalıklarda Mahsur Kalan Herkesi Harekete Geçirdi
KAYNAK: İHA

Antalya’da yüzmek için denize giren bir vatandaş, kayalıklarda mahsur kaldı. Sahil güvenlik ekiplerinin başarılı operasyonuyla kurtarılan vatandaş, sağlık durumu iyi bir şekilde kıyıya getirildi.

Kayalıklarda Mahsur Kalan Vatandaş Kurtarıldı

14:30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi üzerindeki Atatürk Parkı yakınlarındaki kayalıklarda mahsur kalan bir vatandaş, acil durum çağrısı üzerine sahil güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Olayın Detayları ve Kurtarma Operasyonu

İsmi henüz öğrenilemeyen vatandaş, yüzmek için girdiği denizin kıyı kısmındaki kayalıklara sıkıştı. Diğer vatandaşların ihbarı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi, olay yerine hızla sahil güvenlik ekiplerini yönlendirdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, mahsur kalan kişiyi halat ve can simidi kullanarak güvenli bir şekilde kayalıklardan çekti.

Kurtarılan Vatandaş Sağ Salim Kıyıya Getirildi

Sahil güvenlik ekiplerinin uzun süren çabalarının ardından başarılı bir şekilde kurtarılan vatandaş, sağlık durumu iyi bir şekilde kıyıya getirildi. Olayın ardından yapılan ilk müdahale sonrası, vatandaşın herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığı bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Glütensiz Yemek Yarışması: 13 şehirden aşçılar katılacak

Glütensiz Yemek Yarışması: 13 şehirden aşçılar katılacak