Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya 10 Gün Önce Yanan Huzurevinden Sağ Çıkmıştı Bugün Hayatını Kaybetti

10 Gün Önce Yanan Huzurevinden Sağ Çıkmıştı Bugün Hayatını Kaybetti

Antalya'da bir huzurevinde çıkan yangında dumandan etkilenen Yüksel Çankaya, hastanede 10 gün süren tedavisinin ardından hayatını kaybetti. Ailesi, huzurevi yetkilileri hakkında şikayette bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
10 Gün Önce Yanan Huzurevinden Sağ Çıkmıştı Bugün Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan bir huzurevinde çıkan yangın, iki kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. 14 Ağustos günü meydana gelen bu trajik olay, huzurevi sakinleri ve yakınları için büyük bir acıya dönüştü. Yangın sırasında dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan Kerim Güvenç (80) ve Yüksel Çankaya (61), tedavi sürecinde hayata gözlerini yumdu.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor

Yangın, Toros Mahallesi'nde yer alan özel bir huzurevinde saat 18.30 sıralarında başladı. Huzurevinin birinci katında yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talebinde bulundu. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangına hızla müdahale etti ve huzurevinde bulunan yaşlıları tahliye etti. Yangın, itfaiyenin başarılı çalışmasıyla büyümeden kontrol altına alındı ve söndürüldü.

İki kişinin ölümü yangının acısını artırdı

Yangında ağır şekilde dumana maruz kalan Kerim Güvenç, olaydan 7 gün sonra hastanede hayatını kaybetti. Onun ardından, yangından 10 gün sonra Yüksel Çankaya da tedavi gördüğü Antalya Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Çankaya'nın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan ailesi tarafından gözyaşları içinde teslim alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halk Enflasyonla Yalnız Bırakıldı

Halk Enflasyonla Yalnız Bırakıldı