Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya Halk Ekmek fabrikasında yangın!

Antalya Halk Ekmek fabrikasında yangın!

Antalya'nın Aksu ilçesinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk ekmek fabrikasının depo kısmında yangın çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Aksu ilçesi D400 karayolu üzerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk ekmek fabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Yangını gören fabrika çalışanları ve çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

A W238725 08

İtfaiyenin Müdahale Etti

İhbar üzerine bölgeye Aksu haricinde şehir merkezinden de itfaiye ekipleri takviye olarak gönderildi. Depo olarak kullanılan bölümde çıkan yangında plastik kasalar ve diğer malzemeler alevler içinde kaldı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

A W238725 07

Üretim Bölümü Zarar Görmedi

Yangının sadece depo kısmında kalması, fabrikanın üretim ve diğer bölümlerine sıçramadan söndürülmesi büyük bir felaketi önledi. İtfaiye ekiplerinin etkin ve hızlı müdahalesi, fabrikanın faaliyetlerine devam etmesini sağladı.

A W238725 01

Dumanlar Gökyüzünü Kapladı

Yangın sırasında çıkan yoğun dumanlar gökyüzünü kapladı ve bölge halkında kısa süreli paniğe neden oldu. Neyse ki, yangın itfaiyenin çabalarıyla kısa sürede söndürüldü ve olay kontrol altına alındı.

A W238725 05A W238725 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmaniye'de anız yangını büyüdü!

Osmaniye'de anız yangını büyüdü!