Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Adana Adana'da uyardığı genç tarafından 5 yerinden bıçaklandı

Adana'da uyardığı genç tarafından 5 yerinden bıçaklandı

Adana'da motosikletiyle giderken önüne atlayan genci, ‘oğlum kenardan git’ sözleriyle uyaran adam bıçaklı saldırıya uğradı, hastanede yaşam savaşı veriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da uyardığı genç tarafından 5 yerinden bıçaklandı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde kızının evinden misafirlikten çıkan Arif Tanrıkulu (52), 01 SC 883 plakalı motosikletiyle evine giderken, ismi öğrenilemeyen 1’i kadın 5 kişinin kavgasına şahit oldu.

Adana'da Uyardığı Genç Tarafından 5 Yerinden Bıçaklandı

Uyardığı genç bıçakla saldırdı

Dadaloğlu Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda dün gece saat 22.30’da meydana gelen olayda; kavga eden gençlerden birisi yola atlayınca Tanrıkulu da iddiaya göre, ‘oğlum kenardan git’ uyarısında bulundu. Bu sözlere sinirlenen genç, Arif Tanrıkulu’na önce yumrukla saldırdı, ardından 5 yerinden bıçakladı. Saldırgan ve arkadaşları daha sonra çevreden koşarak uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri Arif Tanrıkulu’nu özel bir hastaneye kaldırdı. İç kanama geçiren Tanrıkulu yoğun bakımda tedaviye alındı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlatırken, 3 çocuk 4 torun sahibi Arif Tanrıkulu’nun ailesi hastane bahçesinde gelecek güzel haberi bekliyor.

Adana'da Uyardığı Genç Tarafından 5 Yerinden Bıçaklandı

Hayati tehlikesi devam ediyor

Arif Tanrıkulu’nun boşandığı eşi Ayşe Katırcı, 'Suçluların halen yakalanmadığını öğrendim. Biz burada perişan olduk. Onların da bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Hayati tehlikesi devam ediyor. 5 bıçak darbesi almış eski eşim. Savunmasız bir halde eski eşime çok kötü saldırıyorlar. Sonuna kadar bu olayın arkasındayım. Boyacıydı bu adam, zaten zor şartlarda yaşıyordu şimdi daha da kötü oldu. Gereğinin yapılmasını istiyoruz' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Avrupa'da halka arzda birinci sırada

Türkiye Avrupa'da halka arzda birinci sırada