Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Oto galericilere ve noterlere siber dolandırıcılık uyarısı!

Oto galericilere ve noterlere siber dolandırıcılık uyarısı!

Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, oto galericiler ve noterleri ziyaret ederek siber dolandırıcılıklara karşı uyarılarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oto galericilere ve noterlere siber dolandırıcılık uyarısı!
KAYNAK: İHA

Ekipler, özellikle internet üzerinden yapılan dolandırıcılıklara karşı galericilere ve noter çalışanlarına bilgilendirme broşürleri dağıttı.

Polis, yaptığı uyarılarda özellikle sahte alışveriş siteleri konusunda dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Ünlü alışveriş sitelerinin taklit edildiği dolandırıcılıklara karşı güvenilir sitelerin tercih edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, ücretsiz programlar aracılığıyla yapılan dolandırıcılıklara karşı da dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

Polis, özellikle sahte program indirilmesi durumunda telefon üzerinden kişisel bilgilerin ele geçirilebileceği uyarısında bulundu. Mesaj yoluyla gelen linklere tıklanmaması gerektiğini vurgulayan polis ekipleri, bu tür yöntemlerle gerçekleştirilen dolandırıcılıklara karşı dikkatli olunması gerektiğini aktardı.

Ayrıca, noter ve galericilerin işyerlerinde bilgilendirme broşürleri dağıtılarak, halkın bu konuda bilinçlendirilmesi sağlandı. Uyarı afişleri ise halkın görebileceği yerlere asıldı. Bu önlemlerle Adana'da siber dolandırıcılıklara karşı farkındalığın artırılması hedefleniyor.AW079569_03AW079569_02AW079569_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta 30 Yıl Sonra Tekrar Bir Geldiler!

Manavgat'ta 30 Yıl Sonra Tekrar Bir Geldiler!