Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Mut'ta yol verme kavgasında aileyi k*tleden kişi tutuklandı

Mersin Mut'ta yol verme kavgasında aileyi k*tleden kişi tutuklandı

Mersin’in Mut ilçesinde pekmez yapmak için üzüm taşıyan baba, oğul ve gelini ile tartışmıştı. Yol verme kavgası yüzünden aileyi vuran kişi tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mut
Mersin Mut'ta yol verme kavgasında aileyi k*tleden kişi tutuklandı
KAYNAK: İHA

Mersin’in Mut ilçesine bağlı Çömelek Mahallesi’nde, pekmez yapmak için üzüm taşıyan komşuları ile tartışan T.K., av tüfeğiyle baba, oğul ve gelinini öldürdü. Olay dün meydana geldi ve mahallede büyük bir üzüntüye neden oldu. Ailenin üç üyesini vuran T.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üzüm Taşırken Tartışma Çıktı

İddiaya göre, mahalle sakinlerinden T.K., motosikletiyle giderken, pekmez kaynatmak için üzüm taşıyan komşuları Kemal Veli Akyaka (65) ve çocukları ile tarım aracı olarak bilinen "pat pat" ile yolu kapattıkları gerekçesiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından sinirlenerek evine giden T.K., av tüfeğini alarak olay yerine geri döndü ve tartıştığı baba Kemal Veli Akyaka, oğlu Durmuş Akyaka (35) ve gelini Ruhan Akyaka’ya (35) peş peşe ateş etti.

3 Kişi Hayatını Kaybetti

Olayın bildirilmesi üzerine, mahalleye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, baba, oğul ve gelinin hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli T.K. ise olay yerinden kaçmadan, bölgeye gelen jandarma ekiplerine teslim oldu. T.K., ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Şüpheli Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Mut Adliyesi’ne sevk edilen T.K., nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Suçunu kabul eden şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, mahallede derin bir üzüntü ve şok yaşanıyor.

Hayatını Kaybedenler Toprağa Verilecek

C*nayet sonucu hayatını kaybeden baba, oğul ve gelinin cenazeleri, Mersin Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. baba, oğul ve gelinin cenazelerinin, bugün Çömelek Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi. Olay, mahalle sakinlerini derinden yaraladı ve büyük bir acıya neden oldu.

Üzücü Olayın Ardından Mahallede Gerginlik Sürüyor

Olayın yaşandığı mahallede vatandaşlar, bu tür bir tartışmanın böyle korkunç bir sonla bitmesine inanmakta zorlandıklarını ifade etti. Komşular arasındaki küçük anlaşmazlıkların bu denli büyüyerek can kayıplarına yol açmasının önlenmesi gerektiğini belirten mahalle sakinleri, büyük üzüntü içerisinde olduklarını söylediler.

Olay Yerinde Jandarma İncelemesi Sürüyor

Olayın ardından jandarma ekipleri, bölgedeki incelemelerine devam ediyor. Delillerin toplanmasının ardından olayın detayları ve gelişme süreci hakkında daha fazla bilgiye ulaşılması bekleniyor. Adli soruşturma derinleştirilerek olayın tüm yönleriyle aydınlatılması hedefleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Danimarka Sosyal Medya Şirketlerine Açık Çağrıda Bulundu

Danimarka Sosyal Medya Şirketlerine Açık Çağrıda Bulundu