Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Bahar Candan Davasında Şok Gelişme! Bahar Candan Tahliye Mi Oldu?

Bahar Candan Davasında Şok Gelişme! Bahar Candan Tahliye Mi Oldu?

Bahar Candan, dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlamasıyla tutuklanmıştı. Bahar Candan Tahliye Edildi. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahar Candan Davasında Şok Gelişme! Bahar Candan Tahliye Mi Oldu?

Bahar Candan, dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlamasıyla tutuklanan 21 sanıktan biri olarak, mahkeme tarafından tahliye edildi. Aralarında Nihal Candan'ın da bulunduğu 6 sanık için tahliye kararı verildi.

Tahliye Sevinci

Bahar Candan'ın tahliyesini öğrenen Nihal Candan, ailelerine müjdeyi verirken, "Söylemiştim, tahliye oldu. Çok mutluyum" dedi.

İddianame ve Cezalar

Davanın iddianamesinde Bahar Candan için 14 yıldan 44 yıla kadar, kardeşi Nihal Candan (Gülnihal Çiçek) için ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Bahar Candan'ın Savunması

Candan, duruşmada yaptığı savunmada, hesabına 13 milyon lira gibi bir tutarın gelmiş gibi gösterildiğini belirterek, "Hesabımda yalnızca 1 milyon lira var. Bu gerçek değil. Bizi rock grubu gibi soruşturmaya dahil ettiler, bu durum maddi gerçeğin ortaya çıkmasına engel oluyor" ifadelerini kullandı.

Bahar Candan Kimdir ?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Bahar Candan aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı, Nihal Candan'ın ise kız kardeşidir. Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, sosyal medyada iddialı paylaşımlarda bulunuyor.
Bahar Candan şarkı denemesinde de bulundu 2017 yılında "İşte Benim Stilim" programında "Dondurma Gibisin" şarkısını seslendirdi. Şarkı o dönem oldukça ilgi görmüştü.
Bahar Candan son olarak "Doya Doya Moda" isimli programa katılmış ve isminden söz ettirmişti.
Instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu dile getiren Bahar Candan, sık sık bahsettiği babasını ise şu sözler anlattı: "Babam eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan biri. Namaz kılan, oruç tutan, düşünceleri muhafazakâr bir insan." Bahar Candan 1,76 cm boyunda ve 71 kilodadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekrem İmamoğlu’ndan İktidara Sert Eleştiri! Bereketi Kaçırıyor

Ekrem İmamoğlu’ndan İktidara Sert Eleştiri! Bereketi Kaçırıyor